torstai 5. maaliskuuta 2009

Korvauspähkinä. (LoisLane)

Tuli tosta TV:n tekstistä mieleen juttuja. KELA on ystävä. Hmmmm. Mietin, että vois ihan vittuillakseen hakee "kesätöihin" Kelaan :D ...tai ehkä ei.

No joo, tuli siis mieleeni lähinnä loppuvuoden tukipohjallissäätäminen. Jouduin selän ja nilkkojen perseilyn vuoksi teettämään ne 180€ maksavat tukipohjalliset. Onko kellään heittää arviota kuinka muhkean summan KELA tuosta korvasi? Entä vakuutus?

Paras arvaus voittaa nuuhkaisun sukkamehuttuvista tukipohjallisista!
(No aika freesit ne vielä on ;)

11 kommenttia:

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Mä sanoisin, että Kela- ja vakuutusyhtiö vaativat niistä sulta rahaa, koska ne helpottaa sun elämää. Ja em. Instituutuioiden perimmäinen tarkoitus on vaikeuttaa, tai jopa tehdä mahdottomaksi, elämä. Mukava sellainen! ;)

No ei vais. Sanoisin, että ne korvasi sulle 3,80 e, jotka oli pohjallisten postituskulut!Ja jos voitan, lahjoitan nuuhkaisun Pohjolaan.

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Ja täydennän vastaustani! Vakuutus korvasi 0 euroa.

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Mennään Kelaan kesäduuniin! Mä teen niille hetkessä semmoiset tappiot, ettei koskaan! Hyväksyn kaikki hakemukset, jotka on sinnepäin ees oikein. ;) Mä voisin mennä whiplash-asiantuntijalekurin pakeille myös ekana työpäivänäni tekeen asiat selviksi.

Ps. Kun se retkujuttu ilmestyy, niin arvaa vaan, postitanko Pohjolan pääjuristille ja Kelaan parille tyypille lehden? Kyllä! Siitä voivat sit lukea, että tyttö oli oikeasti kipeä. Niinpä. Uskon, että nekin on ihmisiä virkansa ulkopuolella, joten toivotaan, että ees vähän sattuu sydämeen sitten. Tai perseeseen, jos pyyhkivät aunarit lehdellä, tai no, tulee ees sormeen viiltohaava paperista...

LoisLane kirjoitti...

Loistava arvaus, TV!

Vakuutusyhtiöhän ei korvaa koskaan mitään konkreettista, ja koska hankinta oli kuitenkin loppuviimeks mun OMA VALINTA, ei asia kuulu heille. Voi jeesus... oli joo, sikshän mulla oli siitä lähete. Ite tietty kinusin sellasen, kun ei parempaakaan käyttöö ollut parille huntille. ;)

KELA puolestaan kunnostautui huimalla +15,26€ -korvauksella ja tämäkin vain fysikaalisen hoidon osuudesta, sillä KELAhan ei ole velvollinen maksamaan pohjallisten MATERIAALISTA mitään. Ne on jotenkin onnistunu lisäämään "asioita, joita ei tarvitse korvata" -listalle juuri ton kyseisen pohjallismateriaalin. :D Olisin taloudellisen konkurssini keskellä itkenyt, jos ei samalla olis naurattanut niin paljoa. Ja siis pohjallisia teetettäessä annettiin ymmärtää, että mulle korvattaisiin enemmistöosa summasta. Enemmistöt in my rectum.

LoisLane kirjoitti...

Ja nuuhkaisut toimitetaan perille mukavasti Pohjolaan. Ollaan me TV vaan jaloja, kun aina nää tietovisavoitot lahjotetaan eteenpäin! ;)

LoisLane kirjoitti...

Hahaha. Repesin ihan täysin tolle mielikuvalle, kun Pohjolan immeiset pyyhkii lehdellä aunaria ja tulee viiltohaava. Oivoi. :')

Ja ei olis muuten ollut kaukaa haettu sekään, että Aktia ja KELA olis vaatinu multa rahaa. Tai KELA esimerkiksi puolittanut mun opintotuet siks, että pohjalliset helpottaa mun elämää. xD

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Niin, siis oli sun oma valinta, että sun välilevyt ylipäätään repes. Tai siis, että ne oli rakenteellisesti paskat. Tai siis, että sulla oli ylipäätään semmoset, kun synnyit. Jos kato niitä ei ois edes ollut, ei ne olisi voinut hajota. Että syytä vaan evoluutiota siitä, ettei Aktia maksanut pohjallisiasi. Ja hei, Kela perii kaiken takaisin mutta n. 3 vuoden viiveellä. Eli kyllä sieltä ehtii vielä tulla sulle lappuja!

Nyt tulee paha: Löytyykö suomalaisesta oikeuskäytännöstä termi 'yleiset elämänkokemussäännöt', jotka siis määrittelevät työ- ja vapaa-ajan rajan, jos kyseessä on 100-prosenttisesti työmatka?

Palkintona tällä kertaa virtuaaliillallinen Pohjolan pääjuristin nimikirjoituksen kanssa. Löytyy nääs neljä allekirjoitusta noista hylsyistä (neljästä!) tossa laatikossa. ja ilolla odottelen ilmoitusta, kuinka valitukseni siirtyy kohta VO:teen käsittelyyn! Ja jossei mene läpi, sit otetaan juristi, ja aletaan show alusta. :)

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Olenkohan mä tehnyt nyt varmasti Pohjolalle yli 1400 euron menetyksen jo? Sen verran niitten olisi pitänyt korvata fysioterapiaa, etten olisi kertonut niistä totuuksia ja yllyttänyt muitakin siihen:

Niskavammafoorumilla
Blogissa
Facebookissa
Word-of-really-huge-mouth
Tulevassa lehtijutussa (en tietenkään
mainitse yhtiötä, mutta annan toki arvata sen rivien välistä)
Kaikissa yhteyksissä missä tahansa

Ainakin oman firman vakuutukset siirtyy mahd. pian muualle, kun jupakka on loppu. (Tapaturma yms. n. 200 hengelle!)

Ja mikä parasta, aion lähettää Pohjolan markkinointiin tämän brändiarvon vähenemislaskelman ihan kirjallisesti, kun show on ohi ja pistän mukaan linkit kaikkiin paikkoihin, missä olen puhunut niistä 'kurjia'. Ja toivon, että markkinointia edes vähän vituttaisi syytää satoja tuhansia brändin kirkastamiseen, jotka sitten korvauspuoli tuhoaa 1400 euron takia hips, heips!

Että sillä viisii. Myös siitä Kelan kakkakeikasta tulee mediaspektaakkeli. On aika monta syytä tervehtyä. ;)

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Ja nyt Pohjolan hienot atk-ohjelmat Googlettaa Pohjolan tältä foorumilta, niin ne ilmoittaa varmaan poliisille herjauksesta... Kurjaa puhua kurjaa, mutta jos homma ois hoidettu lain mukaan, niin olisin ylistänyt kyseistä yhtiötä kaikissa em.yhteyksissä! Mutta nyt ei ole aihetta, koska vy on tdistanut, jälleen, voivansa toimia julkisesti myös lain vastaisesti. Ja se on hienoa se, jos mikä. ;)

Onneksi on näitä paskasaavin ikuisuuskaatokohteita, että voi johonkin purkaa tänkin turhan arggression ja on tekemistä näinä paskoinakin päivinä.

Viva la kansalaisjournalismi! ;) harkitsen vakavasti alkavani 'isona' nega-lobbaukseen erikoistuneeksi kansalaisaktivistiksi! Hallitsen lain, markkinoinnin, verbaalisen ja kirjallisen ilmaisun ja omaan helvetisti vittuuntunutta asennetta, niin niillä pääsee pitkälle. Lisäksi olen hyvä uhkailemaan, lahjomaan ja kiristämään, joten mitäs sitä muuta tarvii? Ja ei ole lepakoitakaan tapulissa, niinkuin ano hauskasti ilmaisi, niin olen varsin uskottavakin ;)

LoisLane kirjoitti...

Nyt tätä juttua on tullut ja tulee niin paljon, että olis kivempi rupatella jossain vaiheessa IM:n kautta tai puhelimitse!! :) Ku en tiedä enää kuinka pitkä pätkä tulis jos alkaisin vastaan noihin. :D

Sano vaan jos tarviit/haluut noissa projekteissa jotain jelppiä. Oon aika helposti houkuteltavissa mukaan, kun itseenikin vituttaa kyseisten instituutioiden perseily ja jonkin verran kokemusta ja kontakteja löytyy sieltä sun täältä. :)

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Jooh, en mä oletakkaan, että kukaan kommentois. Kunhan kirjaan asioita ylös, etten unohda. ;) Eipä täs muutakaan tekemistä ole. Ja tänään EN avaa koneita. En Skypeä, En Fb:tä, ei nvf:a enkä blogia. Lepiä. Lepiä.