keskiviikko 4. maaliskuuta 2009

Nyt mä kässäsin (Tahdonvoimaa)

Aikani oon funtsinut kroppaani ja päätynyt niin selkeään kuvioon, mistä ja miksi oireet syntyy. C7 hakee tuen korvista tai lonkista. Ensin korvista/yläniskasta, ja kun on riittävän tikissä, niin lonkista.

Tuntuu siltä, että pelkkien kaulan koukistajien hinkkaaminen ei tuota tulosta, tai tuottaa mutta hitaasti, koska varsinainen ongelmakohta on alarangassa. Aja alarankakin on niin jumissa, etten pysty ees treenaamaan sitä. Se täytyy ensi kerralla muistaa mobilisoida.

Täytyypä kysyä fyssarilta myös, voisinkohan aloittaa alarangan vahvistamisen (tiedän, teen sitä jo, kun hinkkaan ojentajia + käyn altaalla;), vai onko se todella niin, että ensin pitää saada yläniska täysin kuosiin, tai ei hyvä seuraa...

Mutta kun tuo yläniska ja alaranka kommunikoi yhteen niin vahvasti, että se heittää heti yläniskan jumiin, jos alarangan C7 pääsee pettään. Tosin nyt, kop, kop, yläniska/korvat ei ole jumittanut kuuteen päivään.

Ehkä pitää vaan uskoa viisaampia ja kokeneempia? Eli kun yläniska vahvistuu, niin samallahan saa painoa pois siltä heikolta alarangalta. Mutta kun haluisin kuntoutua nopeammin! Kuolen tylsyyteen, jossen pääse kohta kiinni normaaleihin rutiineihin. Kuinka helvetin kauan kalvojen ja muiden rakenteiden uusiutuminen voi kestää? Kyllä mä tiedän, 1-2 vuotta.

Ei kommentteja: