tiistai 3. maaliskuuta 2009

Paska keikka (Tahdonvoimaa)

Aivan turha. Kuusi minuuttia altaalla ja kotiin. Sattui nenään jo mennessä, joten mihinkäs se siitä ois mennyt. Ja jouduin vielä puisteleen auton lumesta ja ajamaan pidemmän lenkin, että starttais ensi kerrallakin. Kalvot huutaa C7:sta alaspäin apua ja ass meni heti jumiin pienestä kävelystä. Täytynee kysellä fyssarilta, josko mulla olisi toinen ongelma tuolla alaosassa. Yläniska on nääs tosi jees, mutta tosta C7:sta alaspäin on totaalinen kaaos. Ei muuta kuin makaamaan ja perutaan huominen frendin tänne tuleminen. Se siitä toivon pilkkeestä.

2 kommenttia:

Musti Mustinen kirjoitti...

No voi paska kun allas keikka meni noin huonosti!:(
Auton puhdistaminen lumesta ja ylimääränen ajo ei paranna asiaa, mut pakkohan nekin oli tehä, jos aikoo altaalle. Mut onneksi saat sen sisäpaikan, kunhan miekkonen kipin kapin hakee autotallin avaimen, jotta seuraavalla kerralla ei tarvi tehä samaa hommaa uudestaan ja aiheuttaa ylmääräistä rasitusta...
Mustilla on kans hartiat ja lapaluut niin jumissa, että yhtään enempää en voi kirjottaa, vaikka haluaisinkin.
Sinnittele Tahdonvoimaa...

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Huomenna saadaan avain! :) Jees! Tosin oon ihan varma, että se on hallin paskin eli ahtain paikka, ja en varmaan ees saa autoa siihen. No, sit yritän vaihtaa naapureiden kanssa. ;)