keskiviikko 4. maaliskuuta 2009

Sippas (Tahdonvoimaa)

Näin kauan kesti C7. Nyt tuli stoppi. Yhteys katkeaa totaalisesti tossa kohtaa. Mitähän siinä on tapahtunut? Ja taas perutaan kaverin tulo huomenna. Just tän takia en jaksa sopia mitään tai nähdä ketään, koska joudun perumaan ne viime hetkellä. Tai sit toinen vaihtoehto on, että näen jengiä väkisin huonossa kunnossa, ja se vasta johtaakin katastrofiin. Jos kuitenkin kunto on huomenna parempi ja se kamu tulee, niin heitän hänet sit samantien pihalle, jos mainitsee sanallakaan, että oonpas mä hoikka. ;) Niinkuin normaalisti...

Varsin invalidisoiva sairaus. Sosiaalisesti, psyykkisesti ja fyysisesti. En muuten todellakaan aio synnyttää tämmöisen hermoston omaavia lapsia, eli en siis tee lapsia. Jos mies niitä tahtoo, tehköön ne jonkun toisen kanssa. Sehän olisi silkkaa vittuilua lapsilleen, kun on kokenut sen, miltä tuntuu olla elossa oleva kuollut, jonka keskushermosto ei toimi. En toivoisi omaa kohtaloani, tai pientä osaakaan siitä, kenellekään.

Nyt mä meen nukkuun. En ees jaksa syödä, vaikka päivällinen oottais edelleen ja nälkäkin olisi. Miksi panostaa mihinkään, jos kerta sairas on kuitenkin 24/7, eikä siihen voi mitenkään vaikuttaa? Niinpä. Niin turhauttavaa, ettei haittaa vaikka välillä on syömättä monta päivääkin. Meikata (eli sutasen poskipunaa, taivutan ripset + heitän huulikiiltoa) jaksan joka aamu. ;)

10 kommenttia:

Musti Mustinen kirjoitti...

Voi Tahdonvoimaa kulta kun taas tuo C7 tilttaa ja olo on sen mukainen...Ja kuinka oikeassa olet kun kirjoitat että sairautes on sosiaalisesti, psyykkisesti ja fyysisesti invalidisoiva sairaus. Sitä se todella on kun olen seurannut elämääsi vuoden ajan, vaikka haluais ei voi tavata ystäviään, kun olo muuttuu hetkessä vähän paremmasta todella huonompaan.
Olet vaan yksin huoneistossasi ja katselet valkoisia seiniä ympärilläsi ja mietit elämän tarkoitusta.
Lapsen saamista ei tässä vaiheessa kannata edes miettiä, sen aika tulee jos tulee joskus tulevaisuudessa. Kunhan saa itsensä ees siihen kuntoon, että pystyy tekemään pieniä arkisia askareita, ilman että siitä rankaistaisiin kauhealla ololla.
Mutta syödä sinun Tahdonvoimaa kyllä pitäs, et saisit voimaa kehoosi. Kuinka monta kertaa olenkaan huokaissut, et asuisin sinua lähempänä, saisit joka päivä lämpimän ravitsevan kotona tehdyn aterian ja nähtäisiin tosi useasti.
Joka viikko odotan sinun sanovan et tule mama hakeen mut kotiin ja aina petyn... Tiedän et pitkä matka on suurin este tulemisellesi ja siitä aiheutuvat kurjat oireet, mutta kuitenkin ajattelen, että kun vaan lähtisit kerran matkaan. Lepäisit sitten kotona, ja voisin hellitellä sinua joka päivä. Saisit uutta virkeyttä ja elinvoimaa elämääsi...:)

Tahdonvoimaa kirjoitti...

No, ei nyt Musti ihan noin ankeata. Valkoiset seinät ja katto. Hulluksi tulis, jos niin tekis. ;) j

a toinen epäkohta: tämä ei ole elämää, vaan olen hengittävä ruumis.

Ja kolmanneksi: lapsia ei tule. Enkä usko, että se toinenkaan haluaa lisääntyä, kun on kokenut samat vaivat.

Elinvoimasta on turha puhua, vaikka olisi kuussa. Katsos, kun oireista ei pääse eroon, vaikka asuisi Obaman vaimoni White Housessa. Sorry, Musti! jopa sinä joudut nyt vaan myöntämään, että TV:lle kävi hiukka kurjasti, ja tulevaisuus näyttää päivä päivältä huonommalta. no, kesään asti taistelen, kuten siili. Sen jälkeen pistän kissin tilaukseen. Joko yksilö- tai kaksiloversiona.

Ja sitä paitsi hyvä juttu on, että yläniska kestää. Perse- ja C7:lta ei voi vaatia samaa, kun ei niitä oikeestaan ole voinut treenata.

tässä sen näkee, että samassa kuussa kannattais lentää metrin korkeudelta perseelleen SEKÄ LISÄKSI kaatua niin, että niska menee. Se on nääs koko putki sitten paskana. Vitun hienoa.

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Ja kun löydät mulle CST:n hanskaavan ex-retkun Lahdesta, niin lupaan tulla sinne heti. Kappas, semmoisia ei ole! Tiedän. Olen aika helvetin tarkkaan kartoittanut Suomen CST-osaajat. Ja liian kiintynyt guruuni. :) Se on nyt vaan valittava pienempi paha, oltava nälässä, yksin Tampereella kuin kotona Lahdessa kylläisenä. ;) Ja kyl mä välillä syön, älä huoli! Kompromissit ei nyt onnistu.

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Ja vielä: Ihmisen ei pakko tehdä muuta kuin kuolla. Kaikki muu on vapaaehtoista, mutta kuolemalta ei kukaan ole välttynyt - kai? Eli: jos mä haluan olla syömättä, niin sitten olen. Ei jaksa kitistä näistä, tai lopetan kokonaan bloggailun, suljen liittymän ja muutan Uralille kaikkien viestintälaitteiden ulottumattomiin. :) Ja tiedän, tarkoitat hyvää Musti-Rakas! :) Joten, elä purnaa. :)

Anonyymi kirjoitti...

On pakko kysyä ääneen vaikka vastalauseiden määrä tulee olemaankin diabolinen, Fedja taisi pähkäillä tätä jo hyvä tovi sitten: mutta mitäs jos onkin niin että te podette tautia joka on diagnosoitu väärin? Kaikki oireet sopisivat ShipDaBlääshiin, mutta oikea aiheuttaja on jossain aivan muualla? Enkä nyt tarkoita, että tapulissa on lepakoita. Kysymys siis kuuluu, mitäs jos vaiva onkin jossain muualla? Mistä löytyy tosielämän Puoskari House?

Mahtaa Tuhnunvoimaa harmittaa, jos on nakannut lusikan nurkkaan ja hoito olisikin ollut yhden pilleriyhdistelmän päässä.

LoisLane kirjoitti...

Vastaan täältä vähintään Housea vastaavan kotilääkärin ominaisuudessa:

Kyllä se on varmaa, että näiltä tyttösiltä löytyy ainakin toi whiplash, mutta se liittyykö siihen komboon jotain muuta oleellista, jota ei vielä oo bongattu, on aina ikävä kyllä mahdollista. Ja uskon, että he ovat kyllä sitä mahdollisuutta pyöritelleet päässään enemmän kuin laki sallisi.

Anonyymi kirjoitti...

Varmasti ovatkin miettineet, kunhan totesin näin sivusta. Toivottavasti ratkaisu löytyy!

LoisLane kirjoitti...

Jos vaan oliskin mahdollista löytää joku simppeli ratkaisu. :/ Sen soisin heille kyllä samantien!

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Kirjoitit hieman väärin nimeni. Yritäs ensi kerralla oikein.

Juuh, kyllä tässä pillerit kokeillaan antibiooteista hivenaineisiin, jos joku osaa tehdä paremman diagnoosin kuin Suomen johtava whiplash-asiantuntija.

On asioita, jotka on niin merkityksetťömiä, ettei niitä jaksa edes miettiä paljon, ja tuo edellinen kommentti oli sellainen. Mutta suodaan se sinulle sananvapauden nimissä! ;)

Hyvät päivänjatkot ja kiitos mielipiteestä.

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Ja suljetaan tämä keskustelu sitten tähän koska asiasta on turha vääntää, kun yhtä oikeaa vastausta tuskin on olemassakaan. :)