maanantai 2. maaliskuuta 2009

Jesh (Tahdonvoimaa)

Viisi päivää ilman totaalikatastrofia. Ei passais sanoa, koska yleensä silloin se tulee. ;) Kun nyt sais ton C7-C3 -yhdistelmän kestään nämä 14 päivää, niin voisin saada alarankaliikkeet ens kerralla!

Perseintä on, että toi kyrvähtänyt C7 heittää edelleen paineen nenään/korviin. Oikein tunnen, kuinka se 'vetäisee' korvien kohtaa alaspäin. Se kostautuu heti, kun ei ole pystynyt käymään altaalla. Lihastuki lähtee veks.
Yläniska on onneksi parempi.

Oikea puoli on perseestä, vasen aika jees. Oikeaa puolta painaa ja puristaa yläniskasta, vasenta ei. Oikea puoli on outo lonkasta, vasen lähes normaali. Ehkä tuo oikeakin antaa joskus periksi. Perkele, C0:kin on edelleen paikoillaan ja luulen, että se siellä pysyykin, jollen nuku sitä taas pois.

Koukistajia oon pystynyt tekeen joka päivä ja niissä on jo vähän pitovoimaakin. Sen sijaan alaranka on paska - eli heikko ja kipeä. Ihan niinkuin guru totes, siinä se on C7-tasolla vamma. Ei käy kiistäminen. Tänään jumppasin kevyesti juomapullolla alarankaa, pakko saada liikettä sinne. Auttoi.

Huomenna yritän mennä altaalle, vaikka tiedän, mitä siitä saattaa seurata. Pääjumi ja hönöolo, mikä on kaikista karmein olotila. Mutta se on pakko mennä, tai muuten tulee kuolema ton C7:n aiheuttaman nenäpaineen takia. En mä altaan korvaavaa yhtä tehokasta jumppaa keksi...

Talvikengät joutaa kaapin perälle, pistän kunnon lenkkarit jalkaan ja kävelen mummovauhdilla - tai hitaammin. Onneksi en ole koskaan ollut korkokenkäfriikki. On mulla niitä ehkä 20 paria, mutta joutavat kavereille. Kerran ostin Berliinistä sikkemageet valkoiset Playboyn buutsit (bling, bling -saappaat vimpan päälle), enkä ole pitänyt niitä kuin kerran ulkona. Ja kerran keikistelin niillä muiden iloksi ;) himassa.
Kyllä frendiä harmitti siellä kaupassa, kun mä ehdin ensin varaamaan ainoat kolmekasit. Nyt hän voi ostaa ne sitten multa - tietty samalla hinnalla, mitä itse niistä maksoin. Mä pitäydyn lenkkareissa ja muissa tyylikkäissä (mitä ne on?) niskavammakengissä.

1 kommentti:

LoisLane kirjoitti...

Eikös tommoset totaalikatastrofinvälttämispätkät (oih, ihana yhdyssana!!) aina vähän kohota fiilistä! Tietää, että ne sysipaskat päivät on mahdollista kyllä voittaa. Ja sitten ihan kokonaankin, ajallaan. :)

Mites, olisko se torstain allaskeikka vielä näillä näkymin toteutumassa? :)

Hmmh. Mullakin on kenkien kanssa ongelmaa. Pitää olla sellaset, joihin saan noi saatanan tukipohjalliset kingettyä sisälle. Oon muuten harkinnut MBT-kenkiä. Jos olis rahaa. Auttais selän kanssa ainaskin. Oon niitä kertaalleen kokeillut, kun tein aihetta sivuten joskus lehtijutun. Itse asiassa pahasta kolarivammasta ja siitä toipumisesta kerto se henkilökuva pääosin...

Noi MBT:t ei tosin välttämättä toimis retkun pahimmassa vaiheessa, jos muutenkin hakee tasapainon kanssa.

http://fi.swissmasai.fi/Default.aspx?lang=fi-FI