tiistai 9. joulukuuta 2008

Ei tullut flunssa (Tahdonvoimaa)

Ei tullut oikeeta flunssaa. Kai kurkku otti vaan itteensä eilisestä käsittelystä. Korvasärkykin osoittautui käytäväperäiseksi, kun lampulla Mustin kanssa tutkittiin. Mä kävin mielessäni kaikki kallonpohjan halkeamat, likvorvuodot ja sun muut. Joo, nehän tuliskin 8 kuukauden viiveellä. ;) Ja etenkin kun kävin korvalekurilla myös kaatumisen jälkeen kuukausi.

No, fysiatri tsekkaa korvan mielenrauhan vuoksi joka tapauksessa, kun menen käymään siellä joulukuussa. Todennäköisesti korvakäytävä on vaan tulehtunut tosta sisäreunasta, kun takaraivon kalvoja on tasapainotettu mm. korvista vetämällä. No, Septidiniä ja Bacimyciniä kehiin.

Päässä on edelleen pieni 'potta' mutta on se jo parempi, kun ennen fyssaria. Varmaan huomenna on sitten vielä parempi. Yleensä CST:n vaikutus alkaa vasta 2-3 pvää sen jälkeen, kun hoito on tehty. Hermot ensin ärtyy mutta sit kun ne rauhoittuu, kunto lähtee kohoamaan. Huomenna olisi tarkoitus lähteä myös altaalle pitkästä aikaa. Katotaan, katotaan!

Firman pikkujoulutkin olisi 18.12. laivalla. Yhtiökumppani kainosti soitti ja kysyi, pääsenkö mukaan. No, en tietenkään pääse... Eipähän tartte laivalle lähteä enää ikinä, kun on huimannut viimeiset 8 kuukautta.

Kyllä voikin ihmisen elämä olla niin syvältä!

1 kommentti:

Tahdonvoimaa kirjoitti...

No, torstaiksi sain ylimääräisen ajan fysiatrille kuitenkin. Tsekataan tilanne yleisesti ja se oikea korva - mun mieliksi... Lekuri kyllä lähinnä murahti, kun sanoin puhelimessa, että varmaan tulee likvorit pihalle korvasta. Etenkin, kun koko tyttö MRI-kuvattiin 2003 ja nytkin kaularanka ja 2 neurologia, KNK-erikoislekuri tutki ja punkteeras huhtikuussa 08 yms. ;)

Sitä aina ajattelee pahinta (opittu Mustilta, prkl;), tässä vaiheessa kun ei voi enää uskoa omiinkaan havaintoihinsa, kun on ollut niin kauan kipeä...