lauantai 13. joulukuuta 2008

Viikonloppukuulumiset (Tahdonvoimaa)

Terveisiä vaan sateisesta Mansesta. Taas on tylsä päivä kääntymässä iltaan. Huh, onneksi. Hirveetä elää elämäänsä niin, että toivoo ajan kuluvan, eikä oikein osaa nauttia tai iloita mistään. Elämä lipuu ohi päivä toisensa jälkeen, eikä osaa enää edes murehtia sitä. Tarpeeksi kyyniseksi kun tulee, niin kaikki on ihan sama. Sitä vaan tottuu kohtaloonsa, avuttomuus opitaan.

En edes tiedä, miksi toivon ajan kuluvan. Eihän se mitään uutta tuo. Jotkut puhuvat uudesta vuodesta mutta itselleni sillä ei ole merkitystä. Sama shitti jatkuu mutta kalenteriin kirjoitetaan 2009. Kauhea ajatus, että 4 kuukauden päästä on mennyt vuosi kaatumisesta ja olen tässä kunnossa. Ei ole ihan mennyt suunnitelmien mukaan paraneminen. Alun perin päätin, että jos en ole jouluna terve, en edes jatka tätä paskaa elämääni. Mutta fyssari oli sitä mieltä, että ennen kuin 12 kuukautta on mennyt, ei kannata asettaa mitään ultimatumeita. Niinpä sitten katson seuraavat 4 kuukautta, mihin suuntaan tämä menee. Kun pääsis nyt vaan treenaamaan, niin tästä voisi selvitäkin voittajana mutta minkäs teet, kun toi nuppi ei halua yhteistyötä.

Vähän aikaa kerrallaan (20 min) olen koittanut tänäänkin olla ylhäällä mutta edelleen se heittää paineen päälaelle ja ohimoille - enemmän oikealle. Takaraivo on suht ok piikin jäljeltä. Mutta jostain toi pää on suuttunut. Tiedä sitten, olisiko siellä joku hermo pinteessä, kun paineen tunne on koko ajan tossa yhdessä ja samassa kohtaa. Lepuutetaan vielä huominen ja mietitään sitten maanantaina lekurin kanssa, mitä tehdään, jos pää ei tokene.

Toistelen itselleni lääkärin sanoja: "Sitä mahdollisuutta ei ole, että pää jää sementtipalloksi tai että sinä et parane. Vaaditaan vaan kärsivällisyyttä. Mutta et ole toivoton tapaus, päin vastoin". Ja perään katse, joka kertoi "ja-koska-me-olemme-Suomen-parhaita-näissä-asioissa"... ;)

Jaahas, nyt lehtien kimppuun. Ois Ekonomi, M&M, viime viikon Kauppalehdet, Me Naiset x 4, Yrittänainen yms. Mistähän aloittaisi?


Ei kommentteja: