perjantai 12. joulukuuta 2008

Lahdessa taas (Musti)

Kylläpä meni nopeasti tuo Mansen reissu, sillon se menee kun on itteään parempaa seuraa. Ja nyt oli, kun sekä Lady in pink että Tahdonvoimaa olivat vieressäni.
Tein makaronilaatikkoa ja paistoin joulutorttuja ja hyvin näytti kaupaksi menevän ja ennen pois lähtöä poikkesin Tammelan torilla hakemassa miehelle Tapolan kuuluisaa mustaa makkaraa. Edellis kerroilla koju on aina mennyt nenäni edestä kiinni, nyt sentään jäi kokonaista 5 minsaa aikaa asioida.
Kaikki ketkä minut tuntevat tietävät että tykkään älyttömästi ajaa autolla, ajan vaikka maailman ääriin, jos vaan joku kertoo miten sinne mennään. Siis suuntavaistoni on todella huono, karttaa en kerkiä katsoon, navigaattoria en omista, joten tarvin aina jonkun kartturin vierelleni. Tämän viikon aikana tein kuitenkin uuden aluevaltauksen, osasin ajaa eksymättä Yliopistolle ja Koskikeskukseen, älkää kysykö mikä oli lähtöpiste.
Nyt möllistelen täällä kotona, mies lähti taas yöksi duuniin ja niiinpä lohduttaudun juomalla paljon kahvia ja ahmimalla suklaakonvehdit, jotka piti säästää joulupukin konttiin. Toiset kaksi jaoin tyttärille... Ei voi mitään kun makean himo yllättää, siellä ne olivat takakontissa kun kurottauduin ottamaan pissapojan nestettä ja kiusaus oli liian suuri, meille kaikille...
Eipä muuta tällä kertaa, toisella kertaa taas enemmän.

Ei kommentteja: