tiistai 9. joulukuuta 2008

Tauti päällä (Fedja)

Kurkkukäheys tai kipu on kyllä tuttuja oireita tuossa kalvo-oireilussa. Kun venytelee kalvoja auki, saattaa seurata käheä kurkku. Tai sitten välillä sellaista, että kurkku menee tukkoon ja ei saa henkeä, kun jotenkin lihaksisto toimii väärin.

Täällä on tauti päällä. Mutta mikä tauti? Sängyn pohjalla ollaan ja sielläki olo karmea. Ei edelleenkään nuhaa tai kurkkuoireita. Yritin lähteä tänään kinesiologiseen hoitoon. Matkalla linkkupysäkille tuli niin heikko olo, että palasin sängyn pohjalle.

Kyllä täällä mietityttää, että mikä yhteys tuolla päässä on oikein auki, kun menee kaikki taudit heti tuonne kalvostoon ja hermostoon. Ja joku yhteyshän siellä on tähän ongelmaan, kun kalvojen löysätessä rapse kuuluu nenästä ihan pään ulkopuolellekin.

Päivystykseen ei jaksa mennä. Menin viime vuonna kolmesti, mutta kun tulehdusarvot ovat ok, niin ei sitten mitään. Virusinfektiota ei oteta edes huomioon. Aivokalvotulehduksen oireet ovat tosi rajut, joten se ei tule epäilyksen piiriin. Tosin itse tulin viime vuonna siihen tulokseen, että tämä on kuin lievä aivokalvontulehdus.

Vatsa muuttuu lähes toimimattomaksi myös.

Pitäis hommata joku laite, että voisi sängystä käyttää tietskaa, ettei tarvisi tässä tuolissa maata.

5 kommenttia:

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Joo, kännykkään vaan netti ja meilit ja blogit. Oon huomannut tän korvaamattomaksi kun on niin hetki, ettei vaan pysty istuun koneella.

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Fyssari sanoi mullekin, että erityisen herkistyneillä herkillä ihmisillä kaikki menee hermotasolle. Ihan perusflunssa, herpes, virtsaputkentulehdus, ientulehdus jne. Minkäs teet... Lääkärissä on turha juosta, sen oon huomannut. Kaikki menee aina kuitenkin herkistyneen hermoston piikkiin... Oon kyllä monta kertaa meinannut saada flunssan mutta se jää aina pienen oireilun tasolle. Just vähän kurkku kipee, väsy jne. muttei se koskaan tule päälle kunnolla. On vaan sellainen nuupahtanut olo.

Ennen olin aina kipeä. Siis ihan koko ajanduunistakin pois nuhan, kuumeen ja poskiontelontulehduksen takia.

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Ja kyl mä aikas sujuvasti kirjoitan jo läppärillä vaakatasossakin... ;)

Fedja kirjoitti...

Onko sulla ihan peruskänny tai siis ei kommunikaattori? Meinaan, että saatko ihan yksikäsijärjestelmällä kirjoitettua tänne tekstejä. Joo, no mikseipä onnistuisi.

Mulla on kaapissa Nokia 6260 vai mikä se nyt olikaan. Siihen sais internetin. Puhelin ja kamera siinä eivät toimi, kun lensi liian tiuhaa tahtia lattialle, mutta netti siinä voisi pyöriä ok.

ipod on ilmeisesti yksi vaihtoehto.

Halvimmalla pääse, kun vaakatasokoje olisi yhteydessä tähän tietokoneeseen. Netti ei tässä maksa mitään.

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Mulla on Sony-Erkka P1i, eli ihan perus qwerty - mutta pirun kätevä. Käytän joko wlania meidän kotiverkkoa tai sit Sauniksen datapaketilla. Kommentoida puhelimella en voi, koska jostain syystä se herjaa bloggerin xml-jäsennystä... tai jotain jäsennystä...

Mutta mä oon laittanut Bloggerin asetukset niin, että pystyy lähettään tekstit meilinä ja se julkaisee ne suoraan. Harmi tietty, ettei voi tägeja laittaa, mut kuvat kyllä menee normaalisti liitteinä meilinäkin.

Nokioissa Blogger-softat avautui ihan vaivatta selaimeen ja välillä P1i:ssäkin...

Mun digidemonimieskään ei ole keksinyt, mistä se oikkuilu johtuu. ;)