perjantai 12. joulukuuta 2008

Koukussa Tajunnanvirtaan (Tahdonvoimaa)

Kiitos sisko rakas. Teit niin virheen mun paranemisen kannalta, kun vinkkasit tästä pelistä. Ja jos Fedjan lähteeseen on luottaminen, niin yksi Google-haku tuhla energiaa enemmän kuin tunnin hehkulampun polttaminen, ja Kuukkeli on kovassa käytössä. Voihan skögä. Taidan pistää pelin kiinni ennen kuin täysin addiktoidun.

Mutta jos joku muu haluaa pelata, löytyypi täältä. Ideana on siis keksiä laatikoihin sopivat mielleyhtymät. Kun saat ylä- tai ala- ta vasempaan- tai oikeaan reunaan sanan, pääset myös liikkumaan oransseissa laatikoissa eri suuntiin. Näin pelikenttä laajenee koko ajan...

3 kommenttia:

Fedja kirjoitti...

Hyi, hyi teitä Tahdonvoimaa ja Lady in Pink. Tällaisia ei saa laittaa missään nimessä tänne retkujen sivuille, koska retkut menevät sitten pelaamaan peliä ja heidän vointinsa huononee ja kuka siitä onkaan sitten vastuussa.

t. vahingossa lipsahdin ratkomaan ja nälkää kasvaa syödessä

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Mitä mä sanoin... ;) Syytetään LIP:ä. Muka sanoo olevansa retku ja pelaa tämmöstä...

Mehän voidaan lisätä sinne meidän retku-infoon (jota en ole saanut eteenpäin, tietty;) otsikko: Jos haluat vielä huonompaan kuntoon, tee mm. näitä...

;)

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Mä oon taas kirjoittelemassa artikkeleja "kädet katossa" eli puhelimella, joten huomenna ollaan jumissa... Onneks nuppi on ollut vähän parempi, että on pystynyt istuun ja käppäileenkin mutta kyl se jumittaa edelleen. Fuck, lisää piikkiä siis.