keskiviikko 21. tammikuuta 2009

C0:lle C4:sta (Tahdonvoimaa)

Se saatanan C0 on taas jumissa oikeella, koska painaa niin perkeleesti hermoihin, puuduttaa kasvot ja lukkeuttaa korvan. DD:n linkki Atlaksen subluksaatioon osuu, ja olen tyyppiesimerkki siitä, kuinka muutaman millin vinous vetää koko kropan ihan jumiin. Mulla tosin Atlas ei ole vinossa, vaan se pikkunivel jää oikeelle puolelle kenoon ja pää 'tippuu' oikeelta puolelta kaularankaan ja ongelma leviää alaspäin. Niin, tai onhan se omalla tavallaan.

Ainoa hyvä puoli on se, että jossen ois nyt paskonut niskaani (en siis sillain, että oisin vetänyt tortut päälleni, se oiskin aika saavutus tällä kropalla;), niin jossain vaiheessa toispuoleisuus ois alkanut aiheuttaa ISOJA ongelmia. Jos keho jaksaa vielä tämän korjata, niin mulla on hieno uusi kaularanka, joka on suora. :) Jossei se jaksa, niin sit ollaankin kusessa ja saan terästapit kaulaan. Tosin lekuri oli mieltä, että jäykistämään tota ei aleta, jollei kuolema uhkaa. Nuoren niskaa ei kannata kovin helposti lähtee leikkomaan, kun ongelmat *pitäis* korjaantua lihastasapainon kuntoon hoitamisella ja solujen luontaisella uusiutumisella. Katotaan nyt.

Mutta näin se Atlaksen nivelen lukkiutuminen etenee:

Pää jumittuu, kolmoishermo jää pinteeseen, paino pakkautuu C2:lle ja leuka menee jumiin ja korva alkaa lukkiutua/soida.

Lopulta paino on C6:lla, missä on se ligamenttikiilautuminen ja rintaranka menee jumiin, käsi alkaa tikkuilla yms.

Lopulta kanittaa selkä ja sit lonkka. Jossain vaiheessa alkaa tulla silmäoiretta ulkonurkkaan (silmän loitontajalihaksen hermo kuormittuu), hikkaa ja palantunnetta kurkkuun (vagushermo kuormittuu) ja lopulta autonomisen hermoston separit ja lattian läpi tippuminen, koska pää painuu kaularankaan.

Ja kaikki siitä, että yksi nivel ei kanna painoa, mikä sen pitäis. No, on se hyvä, että tietää, mistä kaikki johtuu, mutta voitte kuvitella, kuin vittumainen tota vastaan on taistella. Se ei tartte, kun yhden pään käännön, huonosti nukutun yön tai äkkinäisen liikkeen, niin C0 on jumissa. Välillä tuntuu, että paskalla käyminen tai kahvin keitto saa sen lukkoon. Eli ei mitään logiikkaa. ;)

Ja mikään ei tota korjaa, paitsi ne vitunaikaiset syvät lihakset, jotka oikeelta puolelta puuttuu. Mutta milläs teet niitä, kun C0 on jumissa, pää on jumissa ja kaikki on jumissa ja huimaa niin pirusti, ettei altaalle pääse. Sitten vaan maataan pari päivää, että niska nousee, tehdään väkisin kaulankoukistajia ja kun niska on vähän parempi, niin taas vittu vaan ylös sängystä ja rasittamaan lihaksia.

Tätä taistelua mä oon käynyt loka-marraskuusta asti. Ja jos yhtään kroppaani tunnen, niin joulu 09 voi olla lähellä, että toi niska alkaa kestää. Jos ois dynamiittia, niin räjäyttäisin ton koko C0:n helvettiin. Ja samalla menis vakuutusyhtiöni pääkonttori, pari valtionlaitosta, moottoripyöräakoulu, yks parkkipaikka Pohtolassa ja pari pahemman luokan huijariyrittäjää.

Ei ois pitänyt kirjoittaa tätäkään. Huomenna, jos Pohtolassa jysähtää, niin tiedetään, kuka viedään ekana kuulusteluun. Kunhan saan ottaa oman tyynyn mukaan, niin voin olla sellissa vaikka seuraavaan fyssariin asti. Niinhän mä olen nytkin. Laitoksella varmaan ois oma uima-allaskin, jolle pääsis helpommin treenaan. Ja mukavuudenhaluiset poliisit tuntien vesikin ois lämmintä.

Kαλınıhτα.

Ei kommentteja: