keskiviikko 21. tammikuuta 2009

Hienosti alkoi (Tahdonvoimaa)

Meinas tulla sydänkohtaus. Kelasta kirje. Tänään? Sinnehän meni tänään mun vastine. Outoa. Avasin vapisevin sormin valkoisen kuoren. Huh. Ilmoitus maksetuista etuuksista. Onneksi. Hahaa, tulee muuten hyvin veronpalautusta vuodelta 2008, kun tulot tippui n. 60-80 prossaa riippuen siitä, mikä on päätös elo-marraskuun suhteen. Jossei ois ollut säästöjä ja vanhempia maksamassa autolainaa, niin nälkäkuolema ois tullut.

Lähdin sitten altaalle. Aattelin, että kokeillaan nyt, mitä C0 sanoo. Ei se ainakaan pahemmaks mennyt, kun pidin kauluria kaulassa matkan ajan. Maanantaiksi sain hätäajan fyssarille. Tönätään nuppi paikoilleen. Suoraan pikkusiskon jälkeen on sit mun vuoro. Hienoo!

Matkalla altaalle kävin nostaa rahaa. No, uusi hieno Eurocash-Nosto-automaatti nappas korttini, koska Stockmann-luoton lasku oli myöhässä. Pirun untuvatyyny.Olin sekoittanut normaali Masterin ja Stockmann Masterin laskut, ja viitenumerot oli mennyt väärin päin. Toisella oli plussaa reippahasti ja toisella miinusta. Ei mitään, taas tulee sit uusi kortti uusine tunnuslukuineen, jotka täytyy opetella.

Jaahas, josko sitä menis juomaan kaffet, jos sais tunnon takaisin sormiin allasreissun jäljiltä. Hirveetä, kun ei ole sormia. Aattelin, että tässä näpytellessä ne lämpenis mut vielä mitä...

1 kommentti:

Musti Mustinen kirjoitti...

On sinulle Tahdonvoimaa tapahtunu paljo yhden päivän aikana! Vaan ei ole hiljasta ollu Mustillakaan.
Ensimmäinen viikko töitä alkaa kallistumaan kohti loppuaan, huh huh kyllä on ollu melkoista lentoa!! Jalat on illalla paksut kuin tukit, sormetkin turpoaa niin että sormukset ei mahu sormiin, niska on kenkkuillu kuin myös hartiat. Ja tänään kävi vihanneskeitto mahan päälle niin että oon pytyllä istunu enemmän kuin tuolissa...
Että sellasta tänne kuuluu. Iso siskokin soitteli hätääntyneenä kun toinen puoli kaulasta oli alkanu turpoamaan niin että hengitys oli vaikeutunu. Makaa paraillaan Päijät-Hämeen keskussairaalan ensiavussa ja odottelee verikokeiden tuloksia. Toivottavasti ei ole mitään kovin vakavaa.
Huonosti sullakin kävi automaatilla, kyllä se keljuttaa kun automaatti nappaa nenän edestä kortin. Vaan kyllähän siihen usein syy löytyy, niinkuin sinullakin. Ja kun noita laskuja riittää, mutta raha on "kortilla".
Nyt onkin sellanen ilta että Musti ei mee keittään kaffeeta, sattuneesta syystä,taitaa käydä toteen äiteen sanonta, että kahvi on maailman parasta juomaa, teetä juodaan vaan mahataudissa! ;)