tiistai 20. tammikuuta 2009

Hylsyjä ja selvityksiä (Tahdonvoimaa)

Tapaturmalautakunnasta muistettiin tänään. Mitäs mä sanoin? Parhaat perustelut ever: 'Muutoksenhakulautakunta katsoo, että oikeuskäytännössä varsinaisen työ- ja asuinpaikan ulkopuolella työ- ja vapaa-aikaa on verrattu toisiinsa yleisten elämänkokemussääntöjen mukaan. Hakija ei ollut työssään osallistuessaan vapaamuotoiseen iltaohjelmaan ryhmänjohtajana ja risteilyn järjestäjä'.

Niin, vapaamuotoinen iltaohjelma nyt oli kaikille pakollinen mutta mitäpä näistä. ;)

Mutta enemmän nauratti toi yleiset elämänkatsomussäännöt? Siis tarkoittaako ne lautakunnan mielipidettä ja tulkintaa asiasta, ei lakipykäläperustelua? Just näin. Kai tosta vois Vakuutusoikeuteen valittaa, jos jaksaa.

Marjaanakin lähestyi minua eilen. Eli Tampereen Kela.
Halusi lisäselvitykseen tarkennuksen. ;) Koomisinta tässä oli, että tahtovat tarkat työtuntini ajalta, jolta en hae sairauspäivärahaa - luonnollisesti. Minähän olen ollut saikulla 1.3-31.7. Sitten duunissa totemassa sen toivottomaksi 1.-10.8 ja sit taas saikulla 11.8-31.8 ja osapäiväisesti töissä 1.9.-31.11. Sitten duunissa 1.-11.12, ei tullut mitään, ja takas saikulle 11.12-31.12.

Ja nyt haluaa siis epärelevanttia tietoa, eli tiedot työtunneista ajalla 1.-10.8. Kai ne kattoo, että jos mä oisin niin tyhmä, että kirjoittaisin olleeni duunissa 8 h/pvä, niin ne vois evätä korvaukset koko elo-marraskuulta perustuen siihen, 'ettei kuntoni ole voinut laskea noin paljon'. No, en mennyt tuohon lankaan. Kelaan lähti (täysin turha!) selvitys työtunneistani, 2 h/pvä ko. ajalla. Katsotaan kuin käy.
Sit alkaakin tappelu tosta joulukuusta! Aikakin menee kun siivillä, kun näistä kinaa kaikki päivät. ;)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ei voi paljon muuta sanoa, kuin että otan osaa! :-( Toi on sitä ihteään...

Tahdonvoimaa kirjoitti...

ja nauraa päälle noille perusteluille... ;)