tiistai 27. tammikuuta 2009

Että on tylsää (Tahdonvoimaa)

Nyt alkaa olla oikeesti tylsää. Siis todella, todella, TODELLA. Henkiset energiavarannot on tullut takaisin, ja tekis mieli tehdä jotain hauskaa. Vaikka lähteä shoppaan tai ulos syömään. Mutta kun ei pysty, niin ei.

Pää on onneksi paljon parempi, kuin eilen. Ei jumita sillain samalla tavalla, vaikka oikea puoli onkin edelleen ihan kökön, arpisen ja löysän tuntuinen. Sitähän se onkin. Myös oikea puoli naamaa puutuu, kun niska vähänkin rasittuu.

Ei tajuu, miten niska on yhtäkkiä heikoksi käynyt/väsyy, vaikka on treenannut koukistajia yms. 9 kk:tta ja se kesti välillä istumista 3 tuntia. Ehkä siellä on hermot todella niin pinteessä, että puutuminen tuleekin siksi. Kunhan ei lihasvoima katoa. Se on vähän huono merkki aina. Hermon vaurioituminen menee juuri niin: ensin puutuu/tulee tunto-ongelmia, sitten lähtee voima ja vikaksi tulee lihashalvauksia. En kyllä millään haluais, että mun kasvot halvaantuu. Täytyy seurailla tilannetta. Hitto, kun en muistanut kysyä tota fyssarilta, kun kävin. Täytyy varmaan soittaa ja kysyä asiaa vielä.

Sama homma ton C7:sen kanssa. Sekin on ollut kauan parempi, mutta nyt taas käsien liikuttelu heiluttaa sitä. Tai se voi olla vaan tuntohäiriökin. Muuten jaksaa olla jo pidempään pystyssä ja hermostokin on parempi, mutta kun toi kasvojen toinen puoli puutuu ja silmä hämärtyy siinä samassa rasituksen myötä, niin ei viitti ärsyttää niitä tahallaan. Voi vittu, tosta yläniskasta tulee vielä iso ongelma.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mitä muuten fyssari sanoo sun niskasta?Onko yliliikkuvuutta? Onko niskassa normaalit kurvit kohdallaan? Vai onko kaularanka suoristunut?

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Täysin normaali niska, mitä nyt pehmytkudos puuttuu... ;) Ei ole yliliikkuva, mutta ei kyllä jäykkäkään. Kurvitkin on normaalit. Aiemmin MRI-kuvassa näkynyt kyfoosi (kyyry) on lähtenyt oikenemaan, kuten myös skolioosi. Että hyvä on ranka, mutta tuki puuttuu...

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Niin, ja se kyfoosi on C6-7 -tasolla. Tullut kuulemma paskasta istumasennosta ja puuttuvasta tuesta. Ei nimittäin ollut v. 03 kuvissa vielä...

Anonyymi kirjoitti...

Tahdonvoimaa, mitä tapahtuu jos istut esimerkiksi sohvalla teeveen ääressä pidempään? Tuleeko noita puutumisia? Mitä muita?

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Ei muuta tapahdu, muttei jaksa istua ton valskaavan C7:n takia. :) Se ei vaan jaksa vielä, vaan tuntuu, että selkä on irti, kun se tarpeeksi rasittuu. Ja kasvot puutuu oikeelta puolelta, mut ne nyt puutuu aina.

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Eli meikäläinen on vaan vielä vähän hutera tosta alarangasta.