torstai 29. tammikuuta 2009

Kyllä pahentaa (Fedja)

Joo Tahdonvoimaa. Tiesin. Eli kummiski mahdollisimman kevyt tavara käteen ja vain pari viskausta, kun on pakko heittää. Kyllä se pahentaa. Karjuminen pahentaa vähiten, mutta sekin melko paljo. Mutta haitanneeko tuo, jos pahentaa. Mitä väliä paheneeko tämä, jos kerran ei paranekaan.

Pitää huomenna laittaa stereot huutamaan ja karjua sitten itte siinä samalla, ettei räjähdä totaalisesti. Pakko tuota raivoa on pihallekin saada. Saastuttaa yhtälailla tuolla sisäpuolella. Minusta tuo onkin se pöhkö juttu. Tällainen invalidisuusaste ja normaalielämästä syrjään pukkaaminen raivostuttaa ja sitten on niin huonossa kunnossa, ettei voi mennä jonnekin säkkiä hakkaamaan tai potkimaan tai kanssakulkijoita kadulle. Just tuo, että jatkuva huono olo. Jatkuva kiristys, puristus. Ja pahin tuolla päässä, ihan hirveä. Jatkuva. Ei armoa, ei, ei.

DD joo matkat itte pitää maksaa ja ruoat tuoda mukana: tuttipullo ja piltit. Täältä löytyy viikunoita, taateleita ja erilaisia puurohiutaleita. Mutta voittehan te pyytää matkoista paljousalennusta, jos sieltä enemmälti tulee. Mun olohuoneessa on 15neliötä. 15hkl vois tulla kurssille, jokaiselle neliömetri. Jos tulee enemmän, niin varaan taloyhtiön kerhohuoneen.

Kursilla ei sitten oikeastaan muuta kuin kerrotaan vuorotellen kuinka negatiivisesti asiat on kunkin kohdalla ja sitten murjotusta loppuaika. Välillä voidaan karjua yhteen ääneen tai erikseen, jos siltä tuntuu. Tai itkeä tai sitten olla total down tilassa. Ja kukaan ei pelasta ketään. Kaikki jätetään oman onnensa nojaan, tietenkin.

2 kommenttia:

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Mä en mahdu siihen neliöön makaan. Voinko saada kaksi? ;) Ja kai me sit vikalla kerralla voidaan tehdä joukkoitsari? ;) En mä muuten viitsi vaivautua ja pahentaa oloani - LISÄÄ.

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Joo, karjuminen on paras. Anna mennä vaan. Mä kerran huusin täällä, että "vittu, naapurit korva kiinni seinässö, varokaa kohta tulee leka läpi siitä pään kohdalta".... Sen verran sapetti silloin, kun oli toimiston tuparit ja luonnollisesti minä makasin himasza...