keskiviikko 27. tammikuuta 2010

Gluteiiniton potilas, kiitos!

Kävi muuten hassu juttu. Hiukset oli niin paskaset, että meinasin peruu fyssarin vain siksi. Äitillä oli onneks hyvä vanha kikka: Vehnäjauhoa tai perunajauhoa juuren tyveen. Kun hieroo jauhoa paskaseen tukkaan se jotenkin imee paskan pinnalta pois. Eli halpa kotitekoinen kuivashampoo. Ja se muuten toimi. En laita todistusaineistoa, koska on pipoviikko.

Pääsin fyssarille, pahoittelin hiustilannetta ja kerroin vehnäjauhoista. Fyssari on niin allerginen vehnälle, ettei vois koskeakaan siihen. Hmm... Ja mulla oli päänahka täys vehnäjauhon rippeitä. Lopulta saatiin ne pois ja päästiin aloittamaan hoidot. Että semmosta.

Tähän yks nyanssi, kuka helvetti keksii laittaa laturin piuhan puhelimessa sellaiselle paikalle, ettei puhelimen näppäimistöä voi mitenkään fiksusti käyttää latauksen aikana? Nokian desing-insinöörit. Ne fiksuuden huipentumat.

2 kommenttia:

Tahdonvoimaa kirjoitti...

jaahas. tämä on ensimmäinen raapustus uudella puhelimella ja tämän päivän aivokapasiteetti on nyt käytetty. kuinka n900 sopii niskavammaiselle-raapsa tulee perässä jahka tutustun. nyt suurinhaaste on löytää virtuaalinäppäimistö sdkä pilkku. kyllä tää tästä. on kevyempi ku vanha. :)

Tahdonvoimaa kirjoitti...

aha ja opetella osuun fyysisen näppäimistön pikkunamikoihin... ;) perkele ku piilottavat manuaalit nykyään elektornisina puhelimeen! ;)

ja selkee puute tän mukana ei tullut stylusta sitä tikkua koskeetusnäytölle. mut onneks vanhas sonyssa on.