maanantai 25. tammikuuta 2010

Hulvaton ajatus: Nyt alkoi itsekunnioituksen kulta-aika!

Sain oivan idean tästä itsekehu vs. kunnioitusaiheesta. Koska viime viikko päättyi suht negatiivisiin kannanottoihin ja ikäväsävyisiin keskusteluihin tämä viikko on pyhitetty sille, että jokaisen blogijulkaisun yhteydessä annan itselleni positiivista palautetta. Pientä, keskikokoista tai todella vuolassanaista. Lisäksi pitäydyn olemasta itselleni liian armoton enkä soimaa itseäni mistään tekemistäni typeryyksistä, tällä viikolla.

Haastan myös kommentoijat ja lukijat, jotka eivät ole aikaisemmin kommentoineet blogiani, tähän samaan. Ei mitään väliä, mitä kommentissa muuten on, mutta jokaisen kommentin tulee sisältää *vähintään* yksi (1) lause puhdasta itsekunnioitusta/kiitosta/positiivista palautetta!

Saatte vapaasti päättää, mistä aiheesta kiitätte itseänne, mutta mitä suuremmalla tunteella, sen enemmän meikä tykkää. Aivan sama kehutteko vai kunnioitatteko itseänne, se ei ole muilta (eikä multa) pois. Jos joku unohtaa kiittää itseään, ylläpito (joka on myös blogin korkein eettinen ja valvova elin eli minä, TV) huomautan asiasta ja vaadin kahta vuolaampaa kiitosta seuraavalla kerralla.

Korkein valvova elin ei myöskään hyväksy lässytystä, "etten keksi mitään" tai "en mä osaa kiittää ja kunnioittaa itseäni". Kaikki osaa, jos vain haluaa edes yrittää. Sovitaan, että mä saan pitäytyä vain muutamassa sanassa, koska korostan tätä erinomaisuuttani täällä muutenkin jatkuvasti. Buhahahaha... ;)

Tässä tulee mallikappale: "Oletpas sinä TV hirvittävän hyväntuulinen ollut jo pidemmän aikaa, vaikka päätä kiristää fyysisesti melkoisesti, ja silmissäkin vilkkuu niitä valojuttuja. Lisäksi olet tosi ahkera ja tunnollinen opiskelija, koska vaivauduit selvittämään eräät tenttikirjat sekä varasitkin yhden".

Nyt on muiden vuoro, silvuplöö ja silleen. Haaste alkoi NYT ja minä nukahdan nyt, oikeesti.

<3

(Kuva: Redcross.fi, kiitos lainasta!)

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

"Lisäksi pitäydyn olemasta itselleni liian armoton enkä soimaa itseäni mistään tekemistäni typeryyksistä"

Ihmisten pitäisi enemmän olla lempeitä itselleen eikä aina moittia. Sättiminen ja itsensä alentaminen on sisäänrakennettu pahe, jonka yhteiskunta on juurtanut meihin syvälle.

Kosketelkaa itseänne :-)

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Niinpä! Missäs se päivän positiivinen sana on? Ü Täydennystä odottelen!

TV, joka on hyvillään siitä, et sai jälleen kerran itsensä reippaasti ylös ennen iltaa... ;)

Anonyymi kirjoitti...

Loistava ajatus! Miten sä keksitkin jalostaa kaiken paskan kullaksi? :P:P

*NHL*, joka on happyhappy että jaksoi tehdä pienen kävelylenkin ja sai verhot ikkunaan! Hyvä minä!!! ;)

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Vai että NHL kelpas... No, hienoa. Ja pvän ekat kiitokset loistavaa!

TV, joka hykertelee iloisena tästä ajatuksesta saada ihmiset kiitteleen itseään. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Noh. Olen ainakin lojaali ja hyvä ystävä niille harvavoille (harvalle?) joita elämässäni on. Vaadin paljon jonkun mielestä (en kohtuuttomia), mutta annan itsestäni myös kaiken. :-D

Anonyymi kirjoitti...

Minä olen ihana ja ainutlaatuinen vaikka olenkin köyhä ja kippee!

Tahdonvoimaa kirjoitti...

NHL,
En tiedä, olen vain luonteeltani tällainen jalostaja... Tai sitten vähän erikoinen vaan. ;)

Sebastian,
Kiitos! Nyt kuulostaa paremmalta. Ja tiedätkö lojaalisuus (vai lojaliteetti, kumpi se on?) on katoava luonnonvara tässä maailmassa, jota itsekkyys ja oman edun tavoittelu tuntuu monilla sektoreilla pyörittävän. :)

Merzi,
Älä suotta pihtaa! Mä kävin just apteekissa, niin pärjään kyllä. Mieluummin syön paljon Triptyleitä ja repeilen sun kannanotoille, kun elän ilman niitä.

Ja tosta köyhästä ja kipeestä saa hyvän ajatusketjun: "Vaikka olen Köyhä, Kipee ja joskus hiukkasen Kiree, niin siltikin ainutlaatuinen, onnellinen ja toiveikas". :)

Jaa niin joo, nyt pitäis sit taas kiittää itseään. Öö... Olenpas mä jaksanut olla harvinaisen aktiivinen tämän blogin kanssa ja saanut tätä todella muutettua positiivisempaan sävyyn unohtaen välillä olevani aikas heikossa hapessa. ;)