sunnuntai 24. tammikuuta 2010

Outouksia ja käsitukia

Tää hermosto on mennyt vaan hassumpaan suuntaan. Välillä olen ihan kunnossa ja sit taas välillä kramppaa yläniska varoittamatta ja vetäsee hirveän "pallon" päähän. Sit taas pienellä levolla helpottaa. Tosi kummallista, mutta fyssarin mukaan kuulemma normaalia. Kalvot on välillä ok ja sit taas välillä ne ei jaksa ja saa hirveet separit. Mutta se kuulemma loppuu. Niin, siihen on uskottava.

Ehdottomasti kaikista pahinta on kännykän pitäminen kädessä istualtaan, siis esim. just tekstarin kirjoittaminen. Sama homma puoli-istuvasta asennosta makuultaan. Siinä venyttyy silmien lähellä olevat kalvot ja tulee pää kipeeks. Mutta nytpäs ei tartte enää harrastaa sitäkään, koska sain vihdoin kunnon työtuolin. Sorry sisko-kulta, nyt joudut luovuttamaan myös ne maltaita maksaneet käsituet takaisin lainasta.

Tilasin aikoinani nuo tuet Witreltä ja monien mutkien kautta sain ne vihdoin itselleni. Olivat suht suolaisen hintaiset (muistaakseni 159 e/kpl) mutta ovat kyllä todella hyvät ja kestävät. Fyssarilla on ollut nuo 15 vuotta ja mihinkään ei ole kuulemma mennyt. Itse en ole käyttänyt kuin pari päivää, koska tässä on ollut pelkkiä muuttoja muuton perään ja aina saanut olla ruuvailemassa niitä eri pöytiin. Ja tuo kiertoliike ei ole meikäläisen juttu ollenkaan. Se käy suoraan hartiaan, mihin tuli se ligamenttivamma oikealle. Ja vasen murtunut kyynärpää ei koskaan luutunut, koska sitä ei kipsattu jostain ihme syystä, niin silläkään ei hirveesti väännellä. Nyt täytyy koputtaa puuta, ettei kyynärpää ole ollut kipeä pitkäääään aikaan.

Ehkä tehdään kompromissi, pidä siskoseni sä se toinen tuki, mä otan toisen, koska eihän vasen käsi todellakaan tartte niin paljon tukea, jos on näppäimistöllä. ;) ;) Loistavaa logiikkaa eikö? Jaahas, sit jos keittelis aamukahvia ja miettis, josko lähtis siskolle yökylille. Ollaan taas valtioleskiä ja äitikin on täällä käymässä, niin tyttöjen ilta sopis tähän enemmän kuin täydellisesti.

Leppoisaa sunnuntaita! Kulkekaa turvallisesti! <3

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Onko myös siskollasi niskan retkahdusvamma? Kamalaa. :(