sunnuntai 4. tammikuuta 2009

Callgirl (Tahdonvoimaa)

Hahaa, klo 15.30 soi ekan kerran. Hmm. Exän äiti. Pitkästä aikaa! Olipa kiva kuulla hänestä. Me kun olemme aina tulleet niin erinomaisesti toimeen. Juteltiin siinä sitten niitä näitä ja hups, 1,5 tuntia mennyt.

Sitten soi puhelin uudelleen. Lähes heti perään. Hmm, outo numero. Muistuttaa kovasti yhden meidän työntekijän Minnan numeroa. No, vastasin omalla nimelläni, mikä oli hyvä. Soittaja kyllä kuulosti ihan Minnalta ja oli myöskin Oulusta mutta hei, se olikin Fedja!

Hassua kuulla toisen ääni livenä, kun on vaan lukenut tekstejä. Mut kas, kas, ääni oli ihan kirjoitusten oloinen. Juuri tuon kuuloiseksi olin Fedjan kuvitellutkin. :) Turistiin siinä sitten hyvän aikaa. Ja tullaan varmaan turimaan toistekin.

Kiva, kiva! Nyt lähden päivittäiselle liikkumishetkelleni eli vessaan ja juomaan. Onneksi nuppi on antamassa hiljalleen armoa! Kun vielä hetken magoilee, niin kyl se taas tästä. Jos vaiks pääsis jo altaalle ylihuomenna? En ole kyllä enää ihan varma, olenko flunssassa vai en. Vähän nenä vuotais mutta se voi olla, että ukko on taas kääntynyt patterin kylmässä... Pirulainen sitä! :)

1 kommentti:

Musti Mustinen kirjoitti...

Tahdonvoimaalla meni sit nopeasti iltapäivä kun tuli kaksi pitkää puhelua ja vielä mukavilta "ylläri" henkilöiltä. Se kyllä piristää ihmeesti niin saman kaltaisia loputtoman pitkiä päiviä. :)