torstai 8. tammikuuta 2009

Huomenta (Tahdonvoimaa)

Just näinhän siinä kävi. Ukkeli pyöri flunssassa ympyrää kyljeltä toiselle ja raisiolainen veti kuorsaus-hyräily-puuskutus -konserttia koko yön. Niinpä juteltiin ukkelin kanssa aamuun asti mietittiin mulle muutamaa jäätävää sängyn pohjalta toteuttavaa bisnestä.

Ei, en ole alkamassa callgirliksi tai muihinkaan ns. sänkyhommiin. ;) Mutta vähän sinne päin... Kirjoitan sitten, kun suunnitelma on toteutusasteella!

Jaahas, josko sitä menis sit kahville ja tortulle, kun yksi tårtta olikin jäänyt hoitelematta. Ja sit yrittäis nukkumaan uudestaan, kunnes sit täytyis soittaa ne pari asiakaspuhelua tossa puolen päivän maissa.

Jos lauhtuu jo tänään, niin lähden altaalle. Mut kattellaan. Ai perkele, kun ylähampaat on edelleen ihan pirun kipeet. Samoin leuat on niin jumissa, ettei suuta saa auki. Sieltä ne oireet tulee, kun nuppi painaa rangan kasaan. Eihän täs ole pystynyt kohta 1,5 kk:een tekeen syviä kaulan koukistajiakaan, niin ei ihme, että alkaa taas painua ranka kasaan. Saas nähdä, milloin ranka kestää oikeesti rasitusta, vai kestääkö koskaan.

Ei kommentteja: