torstai 8. tammikuuta 2009

Isosisko valvoo (Tahdonvoimaa)

Olkkarissa nukkuu huokaileva ja kuorsaava raisiolainen (huom. ei siis turkulainen) ja toisella puolella kuorsaa oma kulta Karkkilan murteella! ;) Rumat tortut tuli KAIKKI syötyä, itse vedin puolet, kun yritän saada tota 'rakennusainetta'. Se hyvä puoli täs sairastelussa on, että paino on tippunut 8 kg:a ja saa syödä mitä vaan, ja ei liho. Kai jotenkin liittyy aineenvaihduntaan?

Olipa hauska päivä, sitten kun torttujen jälkeinen tajunnan menetys häippäs. Tajusin just, että se huono olo tuli tietty siitä, että painelin käsillä kevyessä etukumarassa ne fucking puolijäiset torttutaikinalevyt torttumuotilla. Kaikki painohan tulee just tohon C6-7:lle, missä mulla oli virallisesti se neuraalikudosvamma, tai siis 'kulmakiilautuminen takaligamenttirakenteissa'. ;)

Tein Hyvä Vaimo -09 -projektin mukaisesti illalla vielä kana-feta -salaatin ja juotin pojjiille loput Bayley'sit. ;) Sillä on hyvä lähtee huomenna kuntotestiin. Kaverilla oli hyvä tekniikka: mukana juoksuhousuina maailman rumimman vanhat Uuno Turhapuro-verkkarit ja Dna:n Mutsis on -slogan paita, kuulemma muut tikahtuu nauruun! Kiva fiilis suorittaa kuntotestit kylkiluu murtuneena... Safkailun jälkeen alettiin kuunnella Youtubessa kaikkia vanhoja hittejä kuten De La Soulin Ring, Ring, Ring, He Ha Ha, House of Painin Jump Around ja Wärtzilän Liehuva liekinvarsi ja Synti yms. hienoo! Sitten kuunneltiin Seppo Rädyn vanhat haastattelut, aika roisi mies se on suustaan! Ja aina ollut. ;) Vielä tsiikattiin jonkun raisiolaisen urheilijan (Pertti Heliövaara, oisko ollut) suorituksia yms. ja sit nukkuun iltakaffien jälkeen.

Jaahas, jos sitä nyt sitten nukkuiskin välillä, kun huomenna ois pari työjuttua hoidettavana. Aattelin altaallekin mennä (pää oli siis illalla taas ihan normaali, eikä kivipallo, voi tätä omituisuutta;) mutta muutin mieleni, katottua celsiuksia,
-20'. Enhän mä voi poistua hermostoni kanssa kotoota mihinkään tolla pakkasella. No, ens viikolla lauhtuu sit... Onneks, koska fyssari on 14. pvä.

Voi prkl, kun kusettaakin kun palokunnan hevosta mutten jaksa taatusti nousta ja kahkuta toiseen huoneeseen...

Ei kommentteja: