torstai 8. tammikuuta 2009

Pilleri päivässä piristää (Tahdonvoimaa )

Dodii, nyt on troppii. :) Lekuri soitteli hätähuutooni vastineen ja pisti 100 kpl Triptyliä kyytipojaksi aamuun ja iltaisin mennään tolla Klotriptylillä. Ensin hän luennoi 5 minuuttia eri lääkevaihtoehdoista ja niiden plussat ja miinukset ja sit kysyi, että suostutko jatkaa/pärjäätkö Triptylillä, kun hän ei haluaisi mua addiktoida muille lääkkeille. ;) Sit tuuskattiin hetki Kela-jutuista ja lekuri halus kaikki paperit Kelasta itselleen, jotta voi kirjoittaa niihin sit vastineen, jos sieltä tulee hylsy. Kuulemma 'duunissa on myös retkahdusvamman päälle ees minimaalisen vähän ymmärtäviä lääkäreitä', ja omani lupasi hoitaa asiaa epäammatillisesti heidän kanssaan, kun saa paperit. Mutta katsotaan nyt, mitä mun 'näkemys' saa aikaan. Varmaan hylsyn.

Katsotaan, jos kuuppajumitus nyt lähtis tolla uudella setillä. Kun pää on aamulla ok ja sit iltapäivästä/ illalla pahenee kun rasittuu. Tosin on se taas ollut paljon parempi tänään kun eilen. Siis ihan hämärää. Mitenkään erilailla en ole elänyt mut tämä on muutenkin tämmöstä mystiikkaa.

Aamulla kun heräsin, niin nuppi oli ihan normi. Vähän leuka jumittaa ja puristaa edelleen hampaita niin vietävästi mutta pää on mycket bättre. Ei kässää. Hassua kuin olo vaihtelee ihan mielivaltaisesti. Mut fyssari aina sanoo, että se on hyvä merkki.

Tossa kun hilluin pystyssä, jumitus alkoi laskeutua ensin selkään ja sit jalkoihin. Ja tarpeeksi seisottuani olikin sit jalkapohjat ihan tulessa, ja tyttö meni maasta läpi. Eli fyllinki puuttuu. Mut hyvä puoli on se, että huimannut ei ole.

On vaan noi omituiset tuntohäiriöt ja paska rasituskestävyys. Mut kestävyys nyt paranee joka kuukausi ja sitä voi treenaa. Tänään tuntohäiriöt on ollut lonkissa/alaselässä! Kun istuu, niin ristiselkä huojuu. ;) Samoin C6 on väljä/rangan hallinta ei vielä riitä, koska käsien liikkeet huojuttaa viel koko kroppaa. Ihan pimeetä. Vittuuks sitä päivitteleen. Täytyy soittaa seitsemännen kerran Kelaan ja pyytää ne paprut...

1 kommentti:

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Tämä oli hyvä veto! Nyt on nimittäin pysynyt kuuppa ihan eri tavalla kuosissa kuin aiemmin. Vaikka se jumittaakin, niin on se paljon parempi. Kärsin kyllä aika turhaan kuukautta, kun 1 tabl. päivässä ratkaisi asian... ;) Nyt, se mihin ei kuole, sattuu niin helvetisti.