sunnuntai 26. lokakuuta 2008

Hämähämähäkki kiipes kädelle...

Moi!

Vaali päivä on illassa ja surkeeta sanoa että ei päässyt minunkaan ehdokkaani vaikuttamaan, mut ei voi mitään, pää asia että on käyty äänestämässä. Koska jos kuuluu nukkuvien puolueeseen, ei voi valittaa tehdyistä päätöksistä.
Tultiin tänään mökiltä koti tantereelle, tuntu niin mukavalta palata tänne muutaman päivän jälkeen. Kyllähän mökilläkin on ihan mukavaa, mutta kun siellä on niin turkasen pimeää et joka hetki ulkohuussiin mennessä pelkää karhun syöksyvän kimppuun. Yleensä mulla on kaasi (seuraa) mukana, mut siitä huolimatta vilkuilen koko ajan sivuille kuin vauhko kani. Koskaan en ole nähnyt siellä kumminkaan hiirtä isompaa, mutta eihän sitä koskaan tiedä...
Suurin pelon aiheeni on kumminkin hämähäkki, joita melkein joka mökki reissulla tulee jossain lakanan mutkassa vastaan. Ennen kun menen nukkumaan ravistelen huolellisesti kaikki peti vaatteet ja sitten kun suljen silmät näen takuu varmasti unta, jossa niitä tulee iso liuta sänkyyni. Herään itseni huutoon ja tietty koko muutkin mökki eläjät, jotka luulevat että vähintään haulikolla varustautunut murhaaja tuijottaa meitä hullun kiilto silmissään.
Mieheni tietää kyllä mistä on kysymys ja saa minut rauhoittumaan, kunnes oikeasti tunnen jonkun ryömivän kädelläni - iiiiiiikkkkk - räväytän valot palamaan, mutta missään ei enää näy mitään. Yritän saada unen päästä uudestaan kiinni, huonolla menestyksellä, sillä koittavan aamun kajo tunkeutuu jo huoneeseen.
Nyt alkaa silmiä lupsottaan siihen malliin, että on vaan kaksi vaihto ehtoa, menen juomaan kupin höyryävän kuumaa kahvia, tai heitän itseni sängylle toivoen unen tänä yönä tulevan helpommin. Ensimmäinen vaihtoehto voittaa, siispä kahvin keittoon, ja ehkä jossain vaiheessa unikin tulee varmaan ajankohtaisexi.
Hyvää yötä ja huomenta kaikille blogissa kävijöille ja olkoon huominen päivä parempi kuin tämä päivä.

Ei kommentteja: