torstai 30. lokakuuta 2008

Tahdonvoimaa: Blogin kirjoittajille ohjeistusta

Hello kirjoittajat!

Toivottavasti itse kullakin on torstai toivoa täynnä!

Tehdään jatkossa niin, että kirjoitetaankin ensin otsikko ja sitten perään kirjoittaja. Kattelin tänään tekstien otsikkolistaa ja totesin, että siitä on kettumainen hakea aihetta, kun aina ekana joutuu lukemaan kirjoittajan.

Lukijaystävällisemmin:
Niska rulez (Tahdonvoimaa)

Ja kun kirjoitatte mitä tahansa juttua, lisätkä tageiksi ainakin: huimaus, niska, kaularanka, retkahdusvamma, whiplash,fysioterapia, hermosto, kalvot, CST. Kun joskus jaksan miettiä asioita, niin kehitellään tägitykselle joku kategoriointi.

Jatkossa täytyy funaa myös jotain paremmin usealle kirjoittajalle sopivaa blogiratkaisua ja sen mahdollisia lisäominaisuuksia, etenkin jos tulee web-sivutkin. Tsekkaan vähän ilmaisen Suntuubin mahdollisuuksia/omimaisuuksia, jahka saan aikaiseksi.

Ps. Musti -anti-nörtille:
Kannattaa muuten hoitaa tägit seuraavasti: Kopaa lista notepadiin työpöydälle ja avaa tiedosto aina kun kirjoitat blogiin. Sitten copy-pastella vaan tägit sinne alareunan valkoiseen palkkiin. Jollei auennu, kysy Isä Lavinilta apua. Ü

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Tägeistä:

Eikö tägit kannata laittaa sen mukaan mitä juttu sisältää?

Sen takia ajattelin tätä, että blogissa on paljon sellaisiakin juttuja, joissa ei ole mitään vammasta ja vamman oireista. Jos joku haluaa löytää esim. huimauksesta blogikirjoituksen, niin joutuu kahlaamaan muutkin blogikirjoitukset läpi, jos samat tägit joka kirjoituksessa ja tiedän, että Whiplash vamman saaneet eivät välttämättä jaksa kahlata läpi kaikkia juttuja.

Itsekään en ole jaksanut lukea vielä kaikkia tämän blogin kirjoituksia, kun niitä on niin paljon.

Samoin jos blogikirjoitus sisältää olennaista vammasta ja sen oireista, niin se olisi hyvä olla otsikossa.

-fedja