perjantai 31. lokakuuta 2008

Voi Fedja hienoa! (Tahdonvoimaa)

Kuulostaa positiiviselta! :) :) Älä vaan lopeta niiden hermostopumppausten tekemistä, vaikka käytkin kinesiologilla. Puhuinkin omalle fyssarille sinusta ja ko. kokeilusta ja hän kannusti kinesiologiaan + liikkeiden tekemiseen - oman kropan ehdoilla.

Muutenkin hän käski muistuttaa, että kun hermosto on ollut huonona/jakissa kauan, sen paraneminenkin vie kauan mutta on kuulemma täysin mahdollista edelleen! Ja kuulemma, mitä enemmän kroppa alkaa aueta, sitä vähemmän venytyksiä ja enemmän pumppauksia. Mutta hänhän ei tunne sinun tapaustasi, kuten nuo oli sellaisia yleisohjeita.

Ihminen on niin ihmeellinen kokonaisuus. Kun vaan joku osaa aktivoida paranemisjärjestelmän, niin se hoitaa loput. Ja mulle ainakin fyssari sanoi, että aineenvaihdunta (siis kaikki: hiki, kuseminen, korvavaikut, kyynelnesteet, hiusten rasvoittuminen yms.) on hyvä merkki. Kuulemma kalvot alkaa toimia! Ensin ne toimii miten vaan/satunnaisesti, mutta alkavat kuulemma hiljalleen toimia oikein.

Kaverikin just tekstaili Pännäisistä (missä lie välillä Tre-Oulu) ja siellä oli joo tullut lunta. Sehän tarkoittaa sitä, että pitäis ostaa talvirenkaat... Voe peppu! Vedin viime talven jo niin hazardina, että ihme etten jo silloin saanut retkahdusvammaa rusauttamalla jonkun perään autolla.

Mullakin on ollut hassu päivä. Eilinen ojentajien tekeminen etukenossa + toissapäiväiset lattian lakaisut jumitti tosiaan totaalisesti C6:n ja siitä koko rangan ylös ja alaspäin mutta altaalla käynti ja lepo auttoi. Nyt naksuu taas tutusti. Mulla se suurin ongelma on kyllä just tossa C6:ssa mutta se kuulemma korjaantuu 110-prosenttisesti vannotti taas fyssari kriisiaika nro 3:lla. ;)

Ei kommentteja: