perjantai 31. lokakuuta 2008

Paras apu vatsalle (Musti)

Fedja, kirjoittelit vatsa ongelmistasi ja tässä sinulle Tahdonvoimaa ja Musti Mustisen käyttämä uskomattoman loistava maitohappobakteerituote Probiootti Plus.

Kannattaa kokeilla, koska on markkinoiden ainoa tuote, jossa maitohappobakteereja on kaikista enemmän ja ne ovat parhaassa mahdollisessa muodossa. Tätä kun olemme käyttäneet, vatsamme on ollut tosi hyvässä kunnossa, vaikka ollaan kummatkin jouduttu syömään aika paljon lääkkeitä. Minulla on lisäksi suoliston toimintahäiriö, jota tuskin enää muistan...

Näitä voi ostaa Life liikkeistä ja jotkut Sokokset myyvät niitä myös. Ne maksavat aika paljon n.24€, mutta ovat sen väärti. Itse otan yhden illalla ja se on riittänyt pitämään vatsan kunnossa. Probiootit ovat kapselin muodossa, jotka voi niellä sellaisenaan veden kera, mutta jos on surkea nielemään kuten minä, pyöräytän ne auki ja heitän jauheen jogurtin tai muun juoman sekaan.

Kyllä tuli oikea palo puhe Probiootti Plussan puolesta, mutta se on vaan niin hyvä. Kiinnostuin tuotteesta käytyäni ravintoasiantuntija Paula Heinosen luennolla, joka oli muuten aivan loistava tilaisuus. Hänen sanansa "Jos ette mitään muuta luontaistuotetta käytä, niin käyttäkää edes Probiootti Plussaa".

Ei kommentteja: