maanantai 27. lokakuuta 2008

Tahdonvoimaa: Roosa moi ja tervetuloa jengiin!

Tervetuloa Taistelemaan!

Heti ekana tässä porukassa kärtetään taustatietoa. ;)

Mistäs päin olet kotoisin ja onko sinua hoidettu mitenkään? Minkä ikäinen olit, kun jouduit kolariin? Mikä vointi nyt?

Eikö sinulla diagnosoitu retkahdusvammaa mitenkään onnettomuuden jälkeen? Vai teitkö itse diagnoosin, kuten niin monet muutkin potilaat, kun lekurit ei osaa.

Onko onnettomuuspyöräkirjaan/poliisipapereihin merkitty mitään hermostoperäisiä oireita, jotka sopis retkahdusvamman aiheuttamiksi?

Miksi Tapiola ei korvaa, vaikka oli liikennevahinko? Alkoiko oireet niin pitkän ajan päästä vammasta, ettei mennyt myöhäisdiagn. läpi vai ilmestyikö diag. retkusta sairaskertomukseen vasta pitkän ajan päästä?

Ü

1 kommentti:

Roosa kirjoitti...

Moikka taas, en ole saanut Fmri tuloksia vielä. Olen 35 v, ollut 39 minuuttia :) Juu, kuorma-auton rengas pämähti keulaan neljäv uotta sitten ja auto meni lunastukseen, tk kirjasi ylös rintakehän ruhjevamman ja jotain muuta. Tapiola maksoi 30 krt fysioterapiaa, josta ei ollut apua. Vime syksynä kunto meni todella huonoksi ja olen ollut siitä asti sairaslomalla, helmikuusta alkaen ei ole enää kelakaan maksanut päivärahaa, kun sanovat että Tapiolan kuuluu maksaa ja tapiola sanoo, ettei johdu siitä kolarista, vaan jostain muusta sairaudesta. Valitus ei mennyt läpi, oli vuoden sisällä. Mulla on kahden fysiatrin (Lääperi, Lindgren) lausunnot, että on whiplash ja myös neurologin ja Vastamäki leikkasi elokuussa Tos pinteen olkapäästä. Oiret on vain pahentuneet, pahaa huimausta, oksettaa, korvat tekevät outoa imuoiretta makuulla (alusta saakka), olen laihtunut monta kiloa (hoikka muutenkin), ripulia, hikoilua, palelua, näköhäiriöitä, muistamattomuutta, kömpelyys, pään ja niskan puutuminen, halvausoireita, takaraivon puutuminen jne jne. Käsi on vähän parempi leikkauksen johdosta. Lääkeeet ei auta.

Ortonissa olen käynyt omalla kustannuksella, myös Taysin kipupolille on tulossa kutsu. Mutta hoitoja on huono ottaa, kun en saa rahaa mistään! Työ on paljon autolla ajoa ja tallennustyötä, ei pysty, vaarallista itselle ja muille ajaa autolla pitkään. OMT-ysioterapiaa maksoin itse 15 kertaa mutta oireet vain pahenivat.

Minulle voi mailata energinen@jippii.fi :)

en oikein osaa käyttää tallaista blogia...

Olisin kovasti kiitollinen vinkeistä, millä vakuutusyhtiön saa korvaamaan tämän? Olisi heinoa kirjoittaa vaikka maililla suoraan tai voisin jopa soittaa? Olen aika epätoivoinen tämän asian kanssa...