maanantai 27. lokakuuta 2008

Tahdonvoimaa: Funkt. MRI

Ps. Vaikkei vikaa löytyisi MRI-kuvissa, ei se ole ihme, eikä luovuttaa kannata. Varmaan tavan magneetit on otettu ja tulokset näyttäneet 'ei oireita selittäviä löydöksiä' -riviä? Kuten niin monella muullakin. :(

Toi on niin pyllystä, kun mikrotason vauriot ei näy missään tutkimuksissa, mikä on vakuutusyhtiöiden ilon aihe number one. Kun ei ole dataa/faktaa, ei tartte korvatakaan mitään. Hirveetä sinänsä... Kerro meillekin, miten magneetti meni ja mitä tuloksia tuli ja kuka ne analysoi.

FMRI:stäkin ollaan niin montaa mieltä. Osa on sitä mieltä, että vauriot näkyy normimagneetissakin (siitä lähtien, kun on ollut uudet laitteet, teslat) käytössä. Samoin on sanottu, että FMRI:ssä tuloksiin vaikuttaa niin paljon myös avustavan hoitajan potilaalle määrittämät asennot, etteivät tulokset ole luotettavia. Samoin on myönnetty (mielestäni aiheellisesti), ettei 'pelkät' yläniskan ligamenttivauriot selitä kuitenkin koko hermo-oireiden kirjoa, vaikka mahdollisia huimausta ja tasapaino-ongelmia valottavatkin hyvin kuten myös mahdollista rangan kosketusta selkäytimeen.

Jep, kuullaan sinusta toivottavasti! Jos oot positiivinen immeinen, kuten 4 vuoden taistelusi antaa ymmärtä, voit myös halutessasi liittyä blogin kirjoittajiin jossain vaiheessa. Tässä blogissa retkua ruoditaan suht positiivisessa hengessä ja tavoite on, että hoitoa saadaan ja apua löytyy - ainakin joskus. Ja että joku keksii laitteen, miten mikrotason hermovauriotkin saadaan näkyyn ja vakuutusyhtiöt joutuu korvaamaan KAIKEN KAIKILLE!!! ;) ;)

Ei kommentteja: