lauantai 1. marraskuuta 2008

Hassut hartiat ja luuska lauantai (Tahdonvoimaa)

Hipsis kukkis! Taas on lauantai, nämä on pahoja. Ehdotan launtaita päiväksi, jonka voisi poistaa kalenterista, koska silloin ei mitään tekemistä. Ihan niinkuin muina päivinä ois sen enemmän. ;)

Mies on Digiexpossa Helsingissä duunissa, kaverit siellä kanssa tai bilettämässä Tampereella. Luonnolliseti meikäläinen viettää laatuaikaa neljän seinän sisällä. As always. Onneksi on sentään seuraa, kun Musti on huomiseen asti kylässä.

Kyllä äidit on ihania! Tänä aamuna se oli herännyt peseen kaikki meidän pyykit ja järkkäämään vaatekaapit! Aamupala ootti valmiina pöydässä, ruoka tuli nenän eteen, kahvit valmiina! Voe, kunpa asuisinkin lähempänä porukoita mutta ei. Nyt pitää vaan olla täällä yksin kaukana perheestä. Toki toi ukkeli on muttei kukaan ymmärrä lastansa paremmin kuin oma äiti.

Tänään alkoi taas hartiatkin (C6-7) vähän pelittää paremmin, kun lepäilin aamun.

Mutta koneella istumista se ei kestä yhtään. Vaikka oli taas ranka teipattu ja kauluri, niin ei ne auta. Painoa on liikaa edelleen. Koneella pystyy istumaan tunnin ja sitten pukkaa hirvee hiki hartioiden kohdalle ja alkaa mennä putki tukkoon. No, sitä fyllinkiä vartenhan ojentajia ja kaulan koukistajia hinkataan ajan.

Yläniska sen sijaan kestää jo tosi hyvin! Hönöpäätä ei ole ollut heinäkuun jälkeen! Eli kyllä se vamma on meitsillä tossa alempana.

19.11 saan liikkeitä, joilla aletaan vahvistaa lihaksia siinä vamman kohdalla. Sikäli mikäli mitään hirveitä romahduksia ei tässä välissä tapahdu. Täytyy ottaa iisistä nyt.

Ei kommentteja: