keskiviikko 29. lokakuuta 2008

Tahdonvoimaa: Retkahdusvammasivusto/info ihmisille?

Onko Suomessa moista, siis potilaiden/sairastavien pitämää sivustoa? Itse en ainakaan löytänyt. Jossei ole, niin voisi pistää pystyyn sellaisen esim. Suntuubiin, mikä on maksuton. Ei se hirveä investointi olisi ottaa ihan oikeaa domainiakin esim. retkahdusvamma.fi on vapaana vielä. (Nyt tietty Pohjola, Tapiola tai If vie sen kiireesti...) Jos niin käy, niin sitten kirjoitankin ison mediajutun tästä... Jään odottamaan! ;)

Sivusto voisi rakentua esim. seuraavan päänavigaation varaan:

Miten retkahdusvamma syntyy?
Oireet ja niiden tunnistaminen
Tutkimus ja hoito
Lääkärit ja retkahdusvamma
Käytännön vinkkejä taistelijoille/tarinoita
Linkit (foorumit, keskustelupalstat yms.)
Asiantuntijatietoa retkahdusvammasta
Media

Mitä mieltä muut ovat ajatuksesta? Kommentteja?

Uskon, että mun firmastani saisimme jossain vaiheessa hetken graafikon työpanosta, että saadaan hyvännäköinen ja uskottava sivusto aikaan. Itsehän teen copy/sisällöntuotantohommia. Sitten tarvittaisiin tiimiin ainakin linkkien/artikkelien kerääjiä ja ennen kaikkea retkutarinoita sekä tietenkin foorumin moderaattori. Blogista voin kyllä huolehtia myös.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä idea.

Sama ollut itsellä mielessä, mutta kunto ja energia ei ole riittänyt perustamiseen. Sen sijaan perustin niskavamma-foorumin, johon ajattelin kerätä tietoa vammasta ja tehdä koosteitakin (mutta milloin lie?). Että päästäisiin keskustelemaan, kun julkista keskustelupaikkaakaan ei ollut.

Ei muuta kun laita pystyyn.

-fedja-