tiistai 17. helmikuuta 2009

Fiesta Club Casino (Tahdonvoimaa)

Ihanaa, että jenkit muista mua joka yö sähköpostilistalta tulevan mainoksen myötä. Aina klo 3.33 LT on luvassa postia kaksin verroin. Ja sama uutiskirje.

Huomenna vois tilata lennot Vegasiin LoisLane, LadyInPink, Musti, Fedja ja DD (onpas meitä jo hieno setti;), niin mennään irrotteleen. ;) Ensin uimahyppyjä, sit sukellusta, pari BASE-lotjautusta, rallia, vuoristoratoja, rodeota ja sit pelataan. Ja matkat tietty yliäänikoneella. Ai niin joo, mutta ei Concordet lennä matkustajaliikenteessä enää. No, vittu, ostetaan semmonen. Soitan aamulla Kelaan Marjaanalle, että tarttis vähän rahhoo. Ne voi varmaan antaa siitä Kelan Kusipäiden Olympialaisissa palkitun tiimin tuloista vähän.

Jeps, noista aktiviteeteistä kalvot tykkää!

Jaaha, nytkö nukkuis, vaiko ei? Oon yrittänyt vikat 2 h, mutta ei ole tullut mitään. Ei väsytä, mietityttää. Sit menin haukkaan näkkileivän kyrsän, ilman voita. Se oli loppu. Kurkussa on murusia edelleen, kiva.

Melkein tein pannarinkin keskellä yötä. Huomenna repäsen ja menen kauppaan. Katastrofi tulossa loppuviikosta. Mitä väliä, kuinka paskana on, jos on kuitenkin paskana.

Aattelin ostaa helvetisti karkkia, sipsejä, rahkoja ja limpparia. Mä todella nautin niin kauan herkuista, kun voin. Oon ihan varma, että suolistokin tiksaa jossain vaiheessa, joten nyt on vedettävä. ;)

Jos on muita yökköjä hereillä, niin huomenta itse kullekin! :) Kylmä päivä tulossa, eikö? Kohtapa sarastaa jo! Nautitaan siitä, eiks jeah?

Ei kommentteja: