perjantai 20. helmikuuta 2009

Viimeinen linkki ulkomaailmaan (Tahdonvoimaa)

On tämä blogi. Mies lähti asentaan kaverille laajakaistaa ja nappas luvallani mukaansa mun läppärin, kun siinä toimii wlan, toisin kuin omassaan. Nyt sitten mietin kuumeisesti, jaksaisinko pistää meidän vanhan Fujitsun seinään, jos vähän nettailisin. Koneelle on turha edes kuvitella menevänsä. No, enpä taida viitsiä.

Ai saatana, kun tuntuu, että joku tulee ulos takaraivosta/päälaesta. Siis aivan hirvee tunne. Ei pysty tekeen muuta kuin makaan. Istuminen ja seisominen on aivan helvettiä. Tuntuu, että kaularanka tulee läpi päästä ja humpsahdan nätisti maan läpi.

Mitähän tossa takaraivolla tapahtuu? Se on aivan kivikova ja niin hiton kipeä, ettei pysty oleen selälläänkään. Siis pää on tosta takaraivosta ylöspäin aivan lamassa. Siis kivikova. Ja vittu, kun ei pysty itse tekemään mitään asialle. Makaan vaan kyljelläni, kuten olen tehnyt nyt 10 vuorokautta, ja pitelen päästä kiinni ja koitan ajatella jotain muuta kuin jumissa olevaa takaraivoa/päälakea. Tänään lähti hetkeksi kuulo lähes kokonaan. Onneksi tuli takaisin. Muutenkin on ollut niin karmea olo, että jos nyt olisi Ratinansuvanto lähellä, kiikkuisin jo yhdellä jalalla kivetyksen reunalla. Jos pikkuisenkin tuulis suvannon suuntaan, oisin siellä

Selvispä muuten eilen sen joulukuun kadonneen saikkutodistuksen kohtalokin. Syytin Kelaa sen hukkaamisesta, koska tähän mennessä siellä on hukkunut kaikki, mutta Lady in Pink olikin ottanut sen mukaansa Hesaan käydessään. ;) Tuttu lekuri kun oli ollut allekirjoituksessa, niin aatteli omakseen! No, hyvä että löytyi. LIP lähettää sen Kelaan - mukaan laitettiin jo valmiiksi lisäselvitys, niin säästytään yhdeltä rumbalta. ;) Katotaan, kuinka käy. Jos tämä menee läpi, niin sitten olen todellinen voittaja.

3 kommenttia:

Musti Mustinen kirjoitti...

Ei Mustin pitäny enää tulla koneelle, mut pari sanaa viel laitan vaikka aamul onkin kuuden aikaan karvas nousu ylös ja pitäis olla viel virkeänä töissä ilta kuuteen.
Mutta ei Musti valita, ei Mustilla ole aihetta valittaa kun tietää mitä Tahdonvoimaa ja kumppanit joutuvat kestämään. Voi kun voisin jotenkin huojentaa oloanne, mutta kun en voi.
Tahdonvoimaan luo purjehdin kyllä maanantaina, kun ensin käyn katsomassa siskoani TAYS:ssä, joka niinkuin Tahdonvoimaa jo kertoikin yrittää päästä jaloilleen aivokasvain leikkauksen jälkeen.
Toinen sisko Espoossa on menettänyt tyystin yö unensa, miehen löydettyä toisen naisen 20 avioliitto vuoden jälkeen. Jokaisella lähipiirissä olevalla on jotain surua, eikä unohtaa voi tietenkään LadyinPinkiä, joka käy omaa taisteluaan nikamiensa kanssa.
Nyt tuli juotua pakollinen kahvi kupollinen ja voi hyvillä mielin yrittää lähteä unten maille.
Jatkan taas jonain päivänä vähän pidemmällä tekstillä, siihen asti Soronoo, kaikki arvon Ladyt!! :)

LoisLane kirjoitti...

Uh. Äh. Pläh. Voi kun pystyis edes vähän helpottaan sun oloa ja tuntemuksia!! Avuton olo, kun ei osaa sanoo tai tehdä mitään jelppivää. :(

Ja muistapas tyttö, että mä sitten asun tässä suvannolla. Minen sinua päästä kivetykselle keikkumaan. Perkele. Ettäs tiedät, nih.

LoisLane kirjoitti...

Enkä usko sun olevan sellanen ihminen, että sulle tulee parempi fiilis jos tiedät, että mullakin on selkä ja nivelet tänään kilaroinut.

Nytkin sattuu vasurin sormiin tää naputtelu tehokkaasti ja tuntuu, että keskari irtoo kohta kokonaan. Ja silti kirjottelen, fiksua. Syytän kylmää keliä.

Huomenna pääsen äitsyn kanssa vesijuokseen. Jos sulla TV on jotain erityistä nyt mitä haluut mun siltä kyselevän huomenissa, niin heitä tähän vaikka kommenttia aiheesta seuraavan 12h sisällä. :)

Tosin ehtiihän niitä kyseleen sit tarkemmin muulloinkin, jos nyt missaat tän. Mä tarvittaessa vaikka kiikutan sen sun luo, niin saat tentata perinpohjin! ;)