torstai 19. helmikuuta 2009

Master of Jumitus (Fedja)

Välillä joo tuntuu,että huhhuijaa kuinka paljon on niin sairaita ja kipeitä ihmisiä. Ja kun on niin monimutkaisesti sairaita,että saa siinä velho olla ja taitava,että pystyy ensinnäkin tajuamaan mitä ihmistä vaivaa + sitten vielä auttaa. Johtuu siitäkin tämä sairauden paljous, kun nyt täällä vankiloissamme elämme ja aikaa tapettavaksi on ihan reilusti.Niin kukas sen parempi tappokaveri kuin toinen sairas,jolla on sitä aikaa tapettavaksi.Ja jota sattuu kiinnostamaan samantyyppisen tiedon jako at the moment.

Melkoinen LL oli tuo sinunkin tarina. Täällä kans tuo HLA-b27,jonka takia selkäreumaepäily koko ajan päällä.Ja kun oli vielä si-nivel tulehdukset ja iriittejä,niin bingo: suorinta tietä sisätautipolille kulkematta lähtöruudun kautta. Si-nivel tulehdukset loppuivat, kun punainen liha ulkoistettiin tästä kodista. Viime kesänä sitten reumalla tiirattiin kaikki kuvat läpi oikein erikoisistunnossa. Ei kuulemma löydy mitään reumaperäiseen tulehdukseen viittaavaa. Siitä huolimatta liääkär kysy,että oletko syönyt Salatsopyriiniä.Siihen vastasin,että mihinkä mää sitä olisin syönyt,kun ei noita tulehduksia ole 3 vuoteen ollut.Lääkäri oli kummasti samaa mieltä. Lannerangassa on pari neliön mallista nikamaa. Sun tekstin perusteella LL ne vois viitata srreumaan. Nobody told me that.

Tääl viimeiset 3h ovat menneet yläkerran palikoiden järjestämisessä.
On tyytyväinen olo siitä, että jotakin tässä elämässä huomaa oppineensakin. Jotenkin kokonaisempi olo, vaikka suru puserossa vähän ollaanki. Ehkä sen just,että saa olla herkkä ja nauraa tai itkeä aikuisen täysillä jos siltä tuntuu. Se kans tuntuu tärkeälle, että uskaltaa tuntea ja elää sen mukaan, eikä vain järkeile ja analysoi joka asiaa. Tekee elämisen itsensä kanssa turvallisemmaksi,hassua kyllä. Suap nähä miten tämä herkkis pärjää teidän ex-huippujen kamppailijoiden ja punttailijoiden kans ü. Pitää välttää, ettei niin pahasti sukset mee ristiin, että joutuis lähitappeluun.

Kädet väsy totaalisesti tästä pätkästä.Nyt syömään ja toiveissa uni.
T.TotaalijumiMaisteri

Ei kommentteja: