keskiviikko 18. helmikuuta 2009

Keitä ne on maisterit? (Tahdonvoimaa)

No nehän on retkahdusvammaihmisiä, jotka ei voi ees hyödyntää hankittuja opintojaan! Tietenkin. Siinä, sulassa sovussa on opintotukihakemus ja Pohjolaan 300 e arvoinen kuori. Oli kallista Tiimarissa. Heh, heh. Paska läppä! ;)

Saas nähdä, milloin Paska-Pohjola ilmoittaa, ettei enää korvaa noita, koska kulut ei voi liittyä enää samaan vammaan näin kauaa. Siks meenkin nyt nopeesti piikitettäväksi, ettei vaan ehdi vuosi vaihtua, kun yleensä vuodenhan ne maksaa mukisematta ja sit alkaa kitinät/selittelyrumbat. ;) Mutta aika koomista edes väittää, että kun oon käynyt kerran kuussa lekulla samasta jutusta, niin yhtäkkiä se vaan menis pois ja oireet aiheutuiskin muusta. Mutta niin ne tekee! Ne on niin itsevaltiata, että tommoset omat käytännöt saa siunaukset itseltään. Ja muut kantaa sit kärsimykset.

Huolestuttavaa, Pohjola oli maksanut mulle 37 euroa. Mistä ihmeestä? Sieltä tippuu aina ihan ihme summia tilille, niinkuin viimeksi 287 euroa, jonka pitikin mennä Terveystalolle. Ja hups, sitten tuli lappu perässä, että maksa se HETI takaisin meille, perkele.

Olipa muuten hauskaa lukea Pohjolan henkilörekisteritietoja musta! 'Asiakas soittaa hieman tuohtuneena ja kysyy...'. Oikeasti siellä lienee lukenut 'Asiakas oli vitun vihainen hankala mulkku', mutta ne sensuroi noi ennen printtausta. Oon nyt 4 kertaa pyytänyt noita tietoja myös työtapaturmapuolelta, muttei ole herunut. Miksiköhän? Samoin pyysin käsittelyasiakirjat ja päätöspalaverien asiakirjat, mutta niitä ei ole KÄYTÖSSÄ! Yllätys!! Hieno keino suojata itseään, kun asiakkaat vetää oikeuteen. Wau, mikä pelikenttä.

4 kommenttia:

LoisLane kirjoitti...

Hajoo kyllä naama täälläkin sun puolesta. Pitäiskö tehdä joku mielenosoitus vakuutusyhtiöihin.. Jos ihan vähän vaan soittelis pommiuhkauksia sinne tänne? ;)

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Mä oon niin tottunut paskaan, ettei tunnu missään! :) Vittu, nää Bloggerin vahvissanat on kuutteja. Pitäisköhä ottaa pois koko visuaalinen vahvistus...

Kun oot äitees kanssa puheissa, niin kysyppäs häneltä, tuliko niskavammasta herkistyneet silmät. Siis valolle, väreille, tuulelle, tuijotukselle. Kaikelle... Oliko sun äitilläs kans tämä hermoston shokkitila päällä vai selviskö niillä "fyysisillä" ligamenttirepeämillä, vai mitä ne nyt olikaan? Jotka tosin nekään ei ole kivoja, prkl.

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Jaahas, nyt kone menee nukkuun ja tyttö pannarille. Palataan. Öitä, tosin tämähän on meille vasta päivä...

LoisLane kirjoitti...

Jea, mä kyselen äidiltä huomenna tai ylihuomenna sit kaikkee mahdollista mitä muistan, etten kerro vääriä infoja.

Niinpä niin, mua väsyttäis ihan järjettömästi nyt, mutta ku olin tossa nelisen tuntia liikenteessä, niin selkä kerkes vähän hermostuun. Saas nähä mitä vaakataso sanoo tästä fiiliksestä.

Mutta palataan. Koita säkin nukkua, Öits! :)