perjantai 20. helmikuuta 2009

Synttäripähkinä! (LoisLane)

Aivan, allekirjoittaneella on tänään rinkulapäivä – taas on yksi lisäryppy löytänyt tiensä naamalle. Pari vuotta sitten löytyi se ensimmäinen harmaa hius (kampaaja löysi) ja nyt kun kropastakin löytyy kaikkea jännää vammaa enemmän kuin monelta 70-vuotiaalta, niin jollain tapaa ei paljoa biletytä. Eikä kunnon bilettäminen onnistu ilman tanssimista muutenkaan!! pöh. Nojoo, pääsyy synttäreiden "skippaamiseen" on kylläkin työkiireet. How sad is that?

MUTTA. Sitten mennäänkin itse pähkinään! Kuinka paljon LoisLane tänään täyttää? Ei ole lupa kilauttaa kaverille, eikä kysyä Googlelta! Tahdonvoimalla on pienoinen etulyöntiasema, sillä hää taitaa olla ainoa, joka on neiti Lanen livenä nähnyt! Yksi vastaus per nenä. Oikein vastanneiden kesken arvotaan harmaita hiuksia ja kaksi alinta nikamaa. ;) Palkinnothan ovat siis aivan loistavat, joten nyt jos koskaan kannattaa nostaa luuri ja astua putiikkiin!

Nyt pitääkin lähteä ostamaan jonkin sortin konditoriatuotteita (= Lidlin kuivakakku) itsensä kutsuneiden perhepiirin jäsenten varalle...

Jään innolla odottelemaan pähkinänsärkijöitä!
P.S. Tahdonvoimaa, kyselenkin äidiltä niitä juttuja vasta huomenissa, kun nään naamatusten. :)

5 kommenttia:

DD kirjoitti...

Mä veikkaan, että 6? Se on mun suosikkiluku, se on harvoin mua pettänyt...

Musti Mustinen kirjoitti...

Musti heittää oman arvauksen kehään ja se on ei enempää eikä vähempää kun tasa luku 30 vee, ei nuo vuodet susta viel vanhaa tee... :)

Musti Mustinen kirjoitti...

Oho täältä kun kirjottelee tosi tosi paljon vanhempi niin unohdin tietenkin onnitella sinua.
Paljon Onnea sinulle LoisLane synttäripäivänäsi! :)

LoisLane kirjoitti...

Kiitoksia vaan! :) Aivan loistavia arvauksia molemmat. Voin paljastaa, että kumpikaan ei osunut oikeaan, mutta Musti osui lähemmäksi. ;)

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Mä en siis oikeasti tiedä, mutta veikkaisin syntymävuodeksi -83.

Siitä saa hyvin johdettua sitten fysiisin kunnon mukaisen iän... ;)