perjantai 20. helmikuuta 2009

Hyvää syntymäpäivää LoisLane (Tahdonvoimaa)

Ohessa muutama herkku, joita suosittelen sun mahalle. ;)
Jos oot oikeasti tosi herkkä, ei linkkiä edes kannata avata. Päätät itse.
Vaikka mä syön lähes kaikkea, niin tuo vetää kyllä aika hiljaiseksi...

http://thisiswhyyourefat.com/

Ps. mun veikkaus iästä on joo edelleen se 85 vee + 4 kk:tta - vaivoista päätellen. ;)

6 kommenttia:

LoisLane kirjoitti...

Kiitos, kiitos!

Ja voi jessus tota bacon-cheese-pizza-burgeria. :DD Mun sappi oikeesti räjähtäis todnäk mistä tahansa noista!

Uh. Ja joo, runko vastaa ~85-vuotiasta, pää sit puolestaan 5-vuotiasta. ;) Missä vaiheessa muuten naisilla pitäis tulla se, kun aletaan täyttää samoja vuosia uudestaan? :D

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Juu, niin munkin ja mulla ei ees ole sappiongelmaa...

Eiks se tuu jo 22-vuotiaana? ;)

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Tiedätkö mitä? Jos pää ei ois kuin 5-viuotiaalla, niin se ei kestäis sitä, että runko on kuin 85-vuotiaalla. Vain naurulla ja huumorilla tästäkin selvinnee... Lapset ja lapsenmieliset sopeutuu helposti.

LoisLane kirjoitti...

Joo, noin mäkin sen oon järkeillyt. Se on joko huumori, lobotomia tai suvanto. Tai no en oo kyllä joutunut onneks suvantoa pohtiin, ainakaan vielä.

Hmm. Musta tuntuu, että täytin nyt vasta 17v. Eikös silloin oo nainen kauneimmillaan? :D ... tai no toisaalta, mun ruumiinlämpö on tässä vuorokauden sisään sahannu jotain 34.7-36.4°C väliä. Eli nytkö ne vaihdevuodet sitten iski? :| En taida sittenkään olla enää 17v.

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Et ikinä arvaa, mikä oli vahvissaba? Ramba. ;)

Ei mullakaan sinne suvantoon mikään hinku ole, mutta kun on ollut 12 kuukautta pysymättä pystyssä ja koko ajan puristaa päähän, niin minkäs teet, että suvantokin alkaa houkutella. Mitä vaan muuta kestäisin, mutten sitä, ettei pysy pystyss ja päästä on koko ajan höntti olo. Ei tajuu, miten se onkin pesiytynyt päähän, kun se oli jo ihan hyvä heinäkuusta marraskuuhun. Niin karvasta nieltäväksi, jos tähän tilaan jään. Niin karvasta. Vähän huolettaa, kun ei olla vikalla 2 kerralla saatu niskaa auki, että näinkö se on nyt tullut tiensä päähän paraneminen. Aika pitkälle pääsin kuitenkin, jos näin kävi. mutta mieluummin muussa kropassa jumitus kuin nupissa...

Mulla on kanssa samanlainen toi ruumiinlämpö. Välillä 35, toisinaan 37. Aika erikoista... Ei siinä mitään logiikkaa ole.

LoisLane kirjoitti...

Ei ole tiensä päässä toipuminen! Ei se voi olla. En usko. Ei. !! !!

Mutta siis ihan oikeasti, uskoisin, että jos näin olisi, se piste olisi tullut jo silloin ihan aluksi ja fyssari olis todennut, että eipä voi auttaa. Mä tunnen noi ihmiset aika hyvin ja sen voin sanoa, että ei ne lähde turhaan säätämään. :)

Tiedän, että aina ei pysty, mutta koita pyöritellä päässä juttuja, joita ne sulle on sanoneet. Et ole vaikeimmasta päästä ja kyllä sut kuosiin saadaan. :) Välillä (toisinaan tuntuu, että enimmäkseen) tulee noita takapakkeja, mutta sitten kun saa taas oikeen vaihteen silmään, niin pääsee eteenpäinkin! Ehkä ryömitysvauhtia, mutta eteenpäin kuitenkin.