keskiviikko 17. joulukuuta 2008

Kaikki hoitamatta (Tahdonvoimaa)

Sairaana kaikki jää hoitamatta. Aluksi yritin vähän välittää mutta nyt on ihan sama. Ne on ihan pikkujuttuja, jotka pitäis duunaa kuntoon, mutta ei vaan kiinnosta. Välillä ei jaksa kammata tukkaa moneen päivään. Sen peseminenki on riittävä ponnistus. Ja kukas sitä ees kattelis, ku ei paljon tartte himasta poistua. Latvat on
niin ylipitkät/kuivat, kun ei ole päässyt kampaajalle 8 kuukauteen.

Mistä tämä tekemättömyysmietintöni alkoi? Siitä, että tänään piti täyttää opintotuki- ja lainahakemus mutta eipäs ollut mustetta tulostimessa. Muste odottaa postissa, muttei jaksanut hakea ja mies tuli niin myöhään illalla paltsusta, ettei ehtinyt. Ja huomenna hän lähtee laivalle (minun firmani)pikkujouluihin (joihin itse en pääse) ja tulee perjantaina, joten taas jää hakematta... ;)

Oma juttunsa on pankkiasiat. Oikein nauratti, kun ihmettelin, mihin tililtä oli hävinnyt 250 euroa 15.12. Maaliskuussa -08 pistin (optimistisena) rahastosäästöt seis marraskuuhun -08 asti, koska oletin, että tietty tienaan ihan normaalisti jo joulukuusta. No, ei ihan mennyt niin ja Nordea oli nappassut tililtä eurot rahastoihin. Ei nimittäin muistanut ilmoittaa marraskuussa, että täytyy jatkaa säästöpaussia...

Laskuja tulee lisää mutta rahaa ei ja vaikka oiskin, niin ne jää maksamatta, koska ei saa aikaiseksi avata kuoria. Tässä taloustilanteessa ei kannata ees myydä rahastoja, kun tulis takkiin niin pirusti.

Jos sairastelu jatkuu vielä kauan, niin kohta ollaan siinä tilanteessa, että velkoja alkaa kantaa tavaraa ulos kämpästä tai täytyy pistää auto myyntiin. ;) Enkä edes muista, milloin olen viimeksi maksanut vuokran miehelle... Mutta eipä hän sitä odotakkaan.

Näi sitä terveestä nuoresta sosiaalisesta ja vastuuntuntoisesta naisesta tulee välinpitämätön velkaantunut hylkiö, jonka elämällä ei ole mitään väliä itselleen. Kaikki muut kyllä välittää mutta kukaan ei pysty antamaan mulle elämää takaisin. Surullista!

2 kommenttia:

Musti Mustinen kirjoitti...

Musti oli Tahdonvoimaan luona viime viikolla, jolloin postista tuli lappu, jonka oletimme olevan juuri tuo muste tilaus, joka olis ollu noudettavissa ma.15.12. Eikö ollutkaan, vai onko lappu häippässyt johonkin? No kerkiäähän sen vielä huomenna hyvinkin hakea ennen pikkujoulujen alkua, jouluhan on hyvän tahdon aikaa. :)

Anonyymi kirjoitti...

Täysin ulkopuolisen kommentti, mutta blogiasi luettuani vaikuttaa siltä että sinulla on suurempi huoli masentumisen kanssa kuin niskojesi. En väheksy jälkimmäistä, mutta ensin mainittu vie elämästä virran jonka jälkeen toipuminen muuten jaa toissijaiseksi! Voimia!