maanantai 15. joulukuuta 2008

Valvomista (Fedja)

Yritin ylivireysputkea katkaista eilen illalla doxal 10mg/2. Tila laski l. alkoi väsyttämään, joten plussaa. Otin vielä toisen puolikkaan varmistaakseni yöunet. Ja joopati joo. Tuntuu, etten ole nukkunut koko yönä. Tai käynyt syvässä unessa. Tuo lääke ei kyllä sovi mulle. Pahentaa kireyttä päässä, vaikka vireystilaa alentaakin. Ja jotenkin muuttaa tuon kosketuksen tuonne yläkertaan, niin etten saanut venyteltyä ja helpotettua kalvokireyttä illalla.

Sain kuin sainkin eilen illalla vielä suunniteltua kummilapsille lahjat ja pakattua, että saa viedä postiin tänään. Muut lahjonnat olen lopettanut jo aikoja sitten, mutta en osaa antaa periksi tässä asiassa: kummilapset haluan muistaa jouluna. Muulloin en sitten muistakaa heitä juurikaan, ainkaan lahjoilla. Mitä nyt soitellaan silloin tällöin. Jäi kyllä melkoisen viime tippaan muistaminen ja oli jo extremeä tälle kunnolle. Mutta minkäs noille tämän viikkoisille syöksyille pelkästään vällyjen alle voi.

Iltapalaksi muuten söin kalkkunaa, lanttu- ja porkkanalaatikkoa. Oli ihan jees. Ei maistunut ihan yhtä makoisalta kuin äidin tekemät. No mun laatikot ovat sugar, milk ja gluten free, niin ei kait se ihmekkään. Porkkanalaatikko täysjyväriisistä. Toisaalta jos olisi ollut rosollia ja sinappia, niin ai että njam. Jouluruoista mulla puuttuukin vain rosolli enää ja sen saa kaupasta.

Ei kommentteja: