sunnuntai 22. helmikuuta 2009

Päivän aktiviteetti ja kuulumiset (Tahdonvoimaa)

Löysin vihdoin puhelimen kaapelin ja sain päivitettyä Sony-Erkan. Nyt venailen asetuksia Saunikselta, jotta näkisin, toimiiko selain ja meilit nyt kunnolla. Viikko siinä meni, että sain totetusasteelle päivityksen. En kyllä ikinä vaihda puhelinta, kun oon just tottunut tähän Sonyn bisnespuhelinsarjaan. Varmuuskopiointi tapahtuu jo rutiinilla, samoin s-postin asentaminen yms.

On muuten paljon helpompaa kuin Fedjan Noksulla, ja Noksulla ylipäänsä. Sonylla on niin erinomaiset käyttäjätuet (manut, P1i-helppilinja bisnesasiakkaille + web-tuki), että tässä ei voi epäonnistua. Oon kyllä melko varma, että selain ei toimi vieläkään. Vaikutti vähän semmoiselta vialta, että vaatinee käytön takuuhuollossa. Vähän kuin minä - taas keskiviikkona takuuhuoltoon... On muuten 21. kerta craniosacraaliterapiaa.

Ihan ihme olo olut tänäänkin. Kalvot tuntuu tosi oudoilta. Kuulunee asiaan. Koko keho on välillä semmoista oudon tuntuista "höttöä" mutta tuntuu, että se on parempi kuin se kivikova kinnaava fascia. Muutenkin olo on todella OUTO. Ei tiedä, pitäiskö itkeä vai nauraa, kun oon varma, että mulla on jonkun toisen keho... Ehkä nyt ollaan matkalla taas johonkin uuteen vaiheeseen. Jalat on ihan ihmeellisen tuntuiset. Ei kipeät mutta semmoiset ihmeelliset. Ei oikein voi pitää hetkeäkään paikoillaan niitä. Niveletkin on ihan hassut... Jos uskoisin siihen, että whiplash voi laukaista jonkun hermosairauden, veikkaisin, että muhun on iskemässä se... Niin on kyllä ihmeellisiä nuo oireet.

17 kommenttia:

Tahdonvoimaa kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Tahdonvoimaa kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
LoisLane kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
LoisLane kirjoitti...

Näin trailerin tosta Benjamin Button -leffasta ja tuli mieleen, että ehkä meidänkin kropat jostain syystä vetää väärin päin tän koko paskan... Ja sit kasikymppisinä ollaan siinä kunnossa missä meidän nyt pitäis oikeesti olla!! :D

Tahdonvoimaa kirjoitti...

No huh, huh... Täytynee sit alkaa säästöliekille, että jaksaa painaa sitten 50 vuoden päästä... ;)

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Mutta on kyllä aika outo olo, kun tuntuu siltä, että koko pää on kerä märkää villalankaa... Tai liisteriä. Välillä sementtiä... Tai oikeestaan koko kroppa. On kyllä niin perseestä olla herkkä ja tuntea ylipäänsä noi kalvot, joita normaalit ihmisetei ees tunne! Vai tunnetko sä, että sun keskushermostoa ympäröi "pussi"? Väitän, että harva tuntee. Välillä se pussi on ihan normaali, välillä kiristää, välillä on kuin liimaa. Mieti, jos menisin kertoon näitä johonkin neurologille tai toiselle fyssarille. Huh... Piupau psykiatriselle...

Tahdonvoimaa kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
LoisLane kirjoitti...

Uoh, ei kiva... joo-o, herkkis mikä herkkis. :S En mä tunne normitilassa mitään, ainoostaan silloin ku jossain kiristää.

Tänään on pää ollut mullakin tosi outo. Kun nousen seisoon, niin vihlasee vasemmassa aivopuoliskossa. Ja sit ku kävelin ulkona, niin oli sellanen semi-känninen olo ja joka toisella askeleella vihlas päässä samaan kohtaan. 0__o Noh. Kai sillä on jotain tekemistä sen kanssa, että sit taas kroppa muuten on enempi jumissa oikeelta. Evt. Tai sit oon vaan kattellu liikaa Lostia.

Tahdonvoimaa kirjoitti...

tai lukenut liikaa meidän juttuja, koska noi kuulostaa niin retku-jutuilta... ;) ;) Siis just noi aivopuoliskon vihlomiset, jotka on just sitä kalvojen antamaa feedbäkkiä. ;)

Nim. Semi-kännissä 12 kk

Ps. Kuinkas usein neiti käy CST:ssä? Ihan mielenkiinnosta.

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Siis ihan oikeesti kun tätä blogia lukee joku "terve", niin se varmaan ilmoittaa suoraan poliisille, että nää Taistelijat on joku outo lahko... Puhuu kalvoista, kiristyksistä, pumppauksista yms. ihmeellisestä - täysin salakieltä. Varmaan ovar harmageddonin 12.12.2012 aikaan Näsinneulassa käädet levällään kääriytyneenä isoon kalvoon, jonka on pöllinyt kandelta, missä kelmutetaan paalitettua heinää niihin jättikelmuihin...

LoisLane kirjoitti...

Joo, se on kans yks. ;) No ei, nää kallojutut lähti silloin reilu viikko sit ku nukuin yön veljen sohvalla ja huonon tyynyn kanssa. Aina pitäis olla omat tyynyt mukana, prkl. Noh, eiköhän se tästä. :)

Ja siis mulla on aina ollut vähän tasapaino-ongelmia, eli ei se kännisimulaatio sinänsä oo mitään uutta. Ainoostaan toi vihlominen. CST:ssä käyn nyt abt kerran kuussa. :)

Tahdonvoimaa kirjoitti...

eli landelta... suomeksi...

LoisLane kirjoitti...

Haha!! :D Joo, joko Näsinneulassa tai sit seistään kelmutettuna Ratinansuvnannon kivetyksellä vieri vieressä. Jos ihan vähän vaan tasapainotellaan...

LoisLane kirjoitti...

Tää alkaa meneen melkoseks tsättäilyks. Sun pitää selkeesti asentaa erkkiin kohta joku instant messenger softa ;)

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Arvaa vaan, oonko miettinyt. Mutta sitten tulee oltua koko ajan koneella, joten nuo. Mut Skypen voisin pistää päälle, kun siellä mulla ei ole kaikki frendit. Onks sun tunnarit mitkä? Pist vaiks meiliin...

Digidemoni on suositellut Meeboa. Se oli kyllä pirun kätevä. Mut ei ole vielä uskaltanut pistää... ;)

LoisLane kirjoitti...

Sieltä löytyy.

LoisLane kirjoitti...

Ja joo, Meebo on melkeinpä paras noista selainpohjasista IM-softista. Mutta mua vituttaa se, kun joskus ruuhka-aikaan se vaan potkasee pihalle.