keskiviikko 25. helmikuuta 2009

Uusi aluevaltaus :(LoisLane)

Tänään tajusin uuden asian selkäkivuistani. Kipualue on laajentunut radikaalisti viimeisen viikon aikana. Itse välilevyt taitavat olla kylläkin hieman rauhoittuneet (propsit siitä), mutta uusi tulokas on kahdesta alimmasta nikamasta selkeästi hieman oikealle ja ylös. Kipu ei ole ollut suuren suurta, joten en ole kauheasti tähän työkiireiden keskellä reagoinut. Tänään aamulla kuitenkin unen päätteeksi havahduin. Kipu. Ei saatana. Se kipuhan on paikallistunut kahden alimman nikaman lisäksi nyt mun oikeaan SI-niveleen. :S

Pystyn kuitenkin kävelemään ihan hyvin, mutta aika monessa tilanteessa tuo kipuilee. En jumalauta ala, jos se on tulehtunut. Alkaa taas se sama reumapaskalotto alusta. Tätäkö se tulee olemaan? Joka kerta kun tulehtuu joku nivel, niin jos niistä erehdyn jossain ääneen mainitsemaan, minut passitetaan suorinta tietä siihen samaan rumbaan. Ja Aktiaa tai Kelaa ei kiinnosta auttaa. EI TARTTE AUTTAA. Pitäkää tunkkinne! Minäkin pidän paskat niveleni. Onko nyt kaikilla hyvä mieli?

Mulla ei tietääkseni ikinä ole SI-nivelet tulehtuneet. Se onkin ollut oikeastaan se ainoa varma tekijä, joka mut on välttänyt reumadiagnoosilta. Sen vaan sanon, että jos tää perkele joskus tästä reumaksi menisi jalostumaan, niin Tahdonvoimaa ei oo ihan ainoa ku kiikkuis siellä suvannon kaiteella. Ja mulla on sinne sitten etuajo-oikeus. Työsuhde-etu ja kaikki. Täytyy nyt toivoa, että tää on vaan:

a) Jotain hetkellistä randomia.
b) Mun anatomian tuntemus on perseestä ja syytän väärää kohtaa.
c) Oon vaan kilahtanut ja kuvittelen kaikki kivut. (Niin kuin me kaikki vakuutusyhtiöiden ja Kelan mielestä ;)

Mikä vaan noista käy. Mutta jos se on oikeesti toi SI-nivel ku vammaa, niin en ala...

3 kommenttia:

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Hei, hei, hei! Ensin ollaan niin suvantoa vastaan ja sit yhtäkkiä kiinnostaakin. Päättäkää jo! Mä alan muuten harkita kohta tietullin asettamista siihen suvannolle. Keikkuminen kaiteella 10 e, mulahdus veteen ja ylös nosto kalaongella 20 e, kunnon setti 100 e. Ja jos haluaa, että hoidan jälkijutut, niin ne tulee sit lisäksi kuluina. Mutta ei samasta kohdasta sitten hypitä kahdesti, koska poliisi saattaa valvoa sitä aluetta, mistä eka meni! ;)

Ps. Mä luotan randomiin! Mullakin aina tulee ja menee kaikkia kummia oireita Pahin on nyt nämä valoherkät silmät ja C7 joka heijaa niin helvetisti.. Heijauksessa ei olis pahaa, mutta nämä silmät tuplaa huimauksen...

Tahdonvoimaa kirjoitti...

On muuten niin vittumainen toi kommentoin toivotus, että vois vaihtaa sen! 'Mukavaa päivää'. Ne on aika vähissä tän blogin kirjoittajilla ainakin. ;)

LoisLane kirjoitti...

Joo, toivon kovasti, että kyseessä on joku random. Mutta se on nyt useemman päivän aikana hiljalleen voimistunut toi jomotus. Joku tulehdus siellä jossain on. Ihan sama missä, kunhan ei oo SI-nivel. Hrrr.

Ja joo, pitäis ehkä alkaa kirjotteleen positiivisempaan sävyyn. :D Mä yritän aina välillä, mutta nytkin lipsui. Scheißeloton syytä.

Jahas. Sitä suunnitellaan jo suvantobisneksiä. Vois perustaa samoin lämpösin jonkun oman urheiluseuran. Suvannon Mulahdus (SuMu) tai Ratinan Pulahdus (RaPu)... Jessus. Mistä näitä taas tulee? Achtung, fertig, los und spring!