tiistai 24. helmikuuta 2009

Tunnista vakiosanontani (Tahdonvoimaa)

Huominen kuva kertoo fysioterapeutilleni kaiken olennaisen, kun hän kysyy kuulumisiani. Mutta tunnetko sinä jo minut niin hyvin, että tietäisit, mikä on kuvan sanoma?

Vihje:
Lauseessa on 4 sanaa.

Ps. Huippuhieno palkinto on seurata kanssani DVD:ltä kaikki Mad Men -sarjan, joka sijoittuu jenkkimainosmaailmaan, 13 jaksoa kun olen terve. Ja koko tuon ajan syömme Barbeque-sipsejä ja American-dippiä. Tai minä syön ainakin...

--

Kun nyt markkinointialalla ollaan, en voi olla kysymättä, kummista sivuista Sinä diggaat enemmän? On tosin aika samantyyliset...

Taffel

Estrella

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sinut hyvin tuntien tarkoitat että C0 nikama "on vituillaan".

LoisLane kirjoitti...

Mun arvaus olis:
"C0 on päin vittua"

Ja sitten muihin aiheisiin. Elikkäs. Estrellan sivusto oli ehdottomasti parempi. :) Pelkistetty ja sitten vielä houkuttimena se navigaation kikkailu itse tuotteilla. Ja koodikin oli selkeemmässä muodossa! Ja visuaalisesti paljon "arvokkaampi" ja rauhallisempi ku se Taffelin pikselioksennus.

Tahdonvoimaa kirjoitti...

No perkele, en mä voi sanoa tohon mitään muuta kuin, että anonyymi (Isä Lavin???) oli todella lähellä ja LL osui sanamuodollisesti oikeaan. "C0 on päin vittua" on ollut aika yleinen lause. Tosin vielä se ei osoita sitä itseään päin mutta korvaa kohti jo... Valunee ehkä päin sitä itseäänkin joskus... Erittäin hyvä Mad Men -sessio tulossa.

Joo, itsekin päälle päin vilkaisulla totesin, että onpas samaa tyyliä mutta totesin, että kyllä Estrella veti pointsit kotiin. Se navigaatiokikkailu tuotteilla oli oikein hauska.

Jaahas nyt käyn nukkuun! Kerrankin... Pakko nukkua, että jaksaa mennä huomenna klo 10.15 CST:hen.sternas

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Lavin: Arvaa mistä tunnen sut? Pelkistetystä tyylistäs. :) Keep it.

Anonyymi kirjoitti...

TV olit väärässä kerrankin. Vastaaja olikin Isä Lavinin oppipoika ;-))