maanantai 23. helmikuuta 2009

Vitun timpuri (Tahdonvoimaa)

Oisko joku niin tyhmä, että tekis himassa puutöitä duunikseen? Tota on nyt jatkunut 5 kk:tta ja noin pienessä kämpässä, missä toi poraa, sahaa ja lekaa heiluttaa, ei voi riittää rempattavaa 24/7. Ihan sama, onko sunnuntai vai ei, niin aina alkaa aamulla. Täytynee soittaa isännöitsijälle ja kysyä, onko ilmoittanut remontista, vai rakentaako se todella tuolla jotain asiakkaille päivät pitkät. No, kostoksi lyön Foo Fightersit täpölle! ;)

Ps. Tilttas eilen C7 totaalisesti. Olo on samanlainen, kuin syyskuussa eli humpsahtaa joka askeleella lattian läpi ja sattuu niin pirusti alarankaan. Myös yläniska on kivikova pallo, enkä saa päätä suoraksi, vaikka haluaisin. Hienoa.

3 kommenttia:

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Siitäs sai... Valitin isännöitsijälle... Oikea kyylä olen

LoisLane kirjoitti...

Hyvä, tyttö! Pieni kerrostalokyttääminen on aina paikallaan. http://kyttaajat.net/ tsekkaa onko tuolla taloluettelossa mainittu teidän talon kyttäyskulttuurista jotain. ;)

Noi on kyllä nerokkaat sivustot. Tai oli ainakin silloin, kun niihin päiviteltiin sisältöö. Nyt ehkä vaan taloluettelo päivittyy. Turhaa, mutta viihteellistä. Kysyntä ja tarjonta kohtaa siis ainakin mun kohdalla. :D

Anonyymi kirjoitti...

Oikeaoppista toimintaa! Näin viesti välittyy mukavasti mutkan kautta eikä esimerkiksi suoraan meteliä aiheuttavalle! :)