keskiviikko 25. helmikuuta 2009

Ratinansuvanto (Tahdonvoimaa)

Ja siinä se taas houkutteli tänäänkin. :) Hitto, näkyy vielä hoitohuoneen ikkunastakin... On kyllä pahan paikan valinneet. Tai siis kaunis ja ihana paikkahan toi ois hengata, jos ois kunnossa. Ratinansuvannon lähellä olevilla kaljalaivoilla on tullut istuttua yksi jos toinenkin kerta. Vaan ei viime kesänä. Neiti poistui kotoa ehkä 3 kertaa viikossa, ja nekin matkat suuntautui Pyhäjärveen. Nopea vaatteiden vaihto, vyö päälle ja veteen, ettei tullut paha olo talsiessa autolta aaltoihin. Mä en oikein tiedä, kumpi olo todella on pahempi: kesäinen 'liitely' ilaman tukea (siis pehmytkudosta hermot shokissa) vaiko tämä vitunaikaisen arpeutuvan kiristävän paskakudoksen kanssa eläminen.

Voi jeesus, ja sama setti jatkunee tulevana kesänä. Sanoinkin viime kesän hyytyvänä järvihetkenä Lady in Pinkille, että jos mä ensi kesänä poljen vettä tässä kunnossa/lähes samassa kunnossa, niin harkitsen vakavasti Aquajoccerin vaihtamista lyijyvyöhön. Joku saa kyytsätä mut keskelle ulappaa ja tiputtaa sinne. On tämä niin vitun perseestä, ettei mikään koskaan ikinä. Maanpäällinen helvetti loimottavine kiirastulineen. Vituttaa ehkä enemmän kuin koskaan. Nyt on parempi vaan vetää lenkkarit takas jalkaan ja mennä hakeen kahvia ja pullaa ja toivoa, että huominen on parempi päivä.

Jos C7 on yhtä pinkeä aamulla, soitan siltä istumalta fyssarille ja sanon, että jaahas, nyt sitten mobilisoidaan se jossain välissä. C7 on ainoa paikka, jolle ei itse pysty tekeen mitään. Sacrumia ja craniumia pystyy mobbaan vähän itsekin, mutta alarankaan ei vaan ylty ilman, että neuraalikudos kiristyy.

Onneksi seuraava CST-aika on jo 17.3. Otetaan tästä eteenpäin 2 viikon välein hoitoja toistaiseksi ja katsotaan, onko sillä vaikutusta mihinkään.

5 kommenttia:

LoisLane kirjoitti...

Eniten vituttaa kaikki.

LoisLane kirjoitti...

Jopas siinä oli taas settiä kerrakseen... :S Mitäs fyssari totes noihin sun suvanto-uhkakuviin?

Mun kämpiltä olis suvannolle matkaa 100m. Kyllä se tuntuu joskus olevan siinä hollilla ihan vittuillakseen "et kuitenkaa pääse paskoine selkines ja nivelines kiipeen ees kaiteen yli, lälläslää". Joopa. Ei näy ihan mun talo tossa sun kuvassa. Tai melkein näkyy jos oikein pinnistää ja kuvittelee yhden noista läpinäkyväks. :)

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Joo, kyllä hän edelleen hymyilee ja toteaa, ettei mun tartte suvantoon hypätä. ;) Kuulemma pihaani en pysty haravoimaan enkä mattoja tamppaamaan, mutta ruohonleikkurilla voi ajaa tärryyttää tulevaisuudessa. Samoin golfit on pelattu, ja kaikki, missä paino tulee tohon käsien kohdalle riuhtaisunomaisesti, mutta muuten oon kuulemma ihan hyvä. ;) Ja jos niska kestää kävelyä, se kestää myös hölkkää. Tohon mä vähän yskäisin. ;)

Mutta PARASTA! C0 ei ollutkaan vituillaan, vaan täysin oikeassa asennossa. Tiedättekö mitä se tarkoittaa? Että taistelu kiihtyy. Keho hylkiikin nyt uutta asentoa, mutta se on kuulemma parempi, kuin että se ois edelleen 'vanhassa' asennossa. Ja kasvojen puutuminen tulee siitä, että tosiaan niskassa on vähän pehmytkudosarpea - kuuluu asiaan, ja pitäisi lähteä kyllä pois, kun aktiivisesti jaksaa altaalla käydä ja nuppia liikuttaa.

Tästä eteenpäin lenkkari- ja sähköhammasharjapakko!!! Lenkkarit vaimentaa tärryytyksen ja hammasharja taas totuttaa hermoja siihen. Ei tietäis kuka tahansa noita kikkoja! ;)

Mutta se on varma, että jos me suvantoon koskaan pyritään, niin rva ft varmaan ampuu jättitykillä kanaverkkoa ikkunasta ja pyrkii estämään aikeet muutenkin kaikin keinoin!

Sain muuten tänään henkisen tukkapöllyn. Jos oisin selkävammainen, olisin saanut ihan oikean. Tein koukistajat päin helvettiä, ja muutkin liikkeet kuulemma 'ilman ajatusta'. Ja sit on parempi olla tekemättä ollenkaan. ;) Ft alkaa kuulemma valvoa mua joka kerta noitten liikkeiden kanssa.

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Jaah, taas toimii kommentointi puhelimesta. Siistiä. ;)
LoisLane:
Jos henki pihisee PE, niin aattelin mennä poolille. Onko sulla millainen päivä? Mä en voi olla kuin 20-30 min, mutta teretulemas seuraksi. Allas on vain 130cm syvä, että siellä saapi sit juosta ihan pohjaa myöten, jos meinaa selkää kuntouttaa. Niskavaivaiset harrastaa sitä kuvailemaani sikiöpolkemista. Hyi, kuulosti pervolta. Polkea sikiötä...

LoisLane kirjoitti...

Oi! ihanaa, että C0 alkaa pikkuhiljaa siedättyä!! Siitä se lähtee ja ennen ku huomaatkaan, ollaan ilosesti parkouraamassa ympäri Tamperetta. Mä oon ainaki sellanen parkouraaja ettei oo hyvä tosikaan. x) Hmm. Juuei. Notkee ku norsu pakkasella.

Ja joo, musta tuntuu, että ei fyssari meitä päästäis pulahtaan, vaikka kuinka houkuttelis suvannon pyörteet.

Mäkin oon saanu välillä pientä noottia syvien vatsalihasten tekemisestä ja käskyn käyttää stabilisaatiomittaria. Pöh. Tosinaiset pystyy ilmankin.

Ja se perjantai olis muuten hyvä, mutta alko just code red, eli ei vissiin parane lähtee altaalle tällä viikolla. :( Paitti altaan reunalla tietty pystyis leikkiin natsia aka fyssaria, sikäli jos vaan saan yhen kooston tässä huomenna hyvälle mallille.