torstai 26. helmikuuta 2009

Päivän pähkinä (Tahdonvoimaa)

Mitä TV on tehnyt, jotta innostui ottamaan moisen kuvan? Mikä kuvassa on?

23 kommenttia:

LoisLane kirjoitti...

Mahtaako kuvassa olla kattolamppu, joka on syystä tai toisesta odottanut vaihtajaansa enemmistön kuluneesta vuodesta? Ja nyt TV sitten on tehnyt urotyön ja vaihtanut lampun. ;)

Musti Mustinen kirjoitti...

Kuvassa on selvästi makkarin lamppu, vaikka Tahdonvoimaa uskoo Mustin luulevan sitä kuuksi. ;)

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Kyllä kuvassa on makkarin lamppu, mutta TV ei lamppuja vaihtele. Mutta sen sijaan TV keksi, että kun valonlähde viedään kauemmas kattoon, niin valon teho himmenee. Tarkkaan ottaen, kun lähde viedään tuplaten kauemmas, niin valoteho on enää 1/4 aiemmasta. Niinpà lamppu nostettiin kolmemetrisen katon yläosaan ja TV:n ei tartte pitää aurinkolaseja sisällä. ;) Hyviä arvauksia!

LoisLane kirjoitti...

Nerokasta. Suoranaista rakettitiedettä!!

Tahdonvoimaa kirjoitti...

TV tunnastaa, että huudettuaan 15 minuuttia, että vittu sattuu silmiin (siis ei vittu satu, vaan valo, vaikkei edellinenkään ihmeyhtälö ois), Digidemoni totesi opiskelevansa fysiikkaa ja matikkaa ja alkoi luennoida valotehoista ja ehdotti ratkaisuksi lampun nostoa. TV sen sijaan oli repimässä koko lampun irti siltä istumalta, lähdössä ostaan pienempitehoisen polttimon ja uutta polttimoa maapallolamppuun, jotta voisi kökkiä päivät hämärässä. ;) Että totuus ei ollutkaan ihan sitä, mitä TV itsekkäästi ensin antoi ymmärtää. ;)

Tahdonvoimaa kirjoitti...

TV häpeää moista itsekkyyttä ja miettii, pitäiskö repiä yläniska irti rangaistukseksi.

Vituttaa, kun joku painaa päähän ylimmän nikaman kohdalla, perkele. Joku - eli siis se vitun sidekudosarven vittu.Eikö sitä millään saa nopeammin pois kuin hinkkaamalla lihaksia ja liikuttelemalla päätä? Ei musta ole tämmöseen hidasteluun, perkele. MÄ HALUUN KAIKKI NYT, HETI JA VÄLITTÖMÄSTI.

LoisLane kirjoitti...

Tuu hakeen!

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Nähdään kohta.

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Ja oon sit aika helvetin katkera, jos terveys ei ole siellä mua venaamassa. Onko LL viboja maanantaina altaalle? Oma oloon semmoinen, että vois vaikka taipuu altaalle ens viikolla useamminkin. Mut se saattaa sit muuttua about 15 kertaa välillä pe-su. Mun kanssa on hieno tehdä suunnitelmia. ;)

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Nyt hyvät yöt ja parempaa huomista! Vittu, kun kiristää kaulaa. No, hyvä että kiristää enää tietyistä paikoista mut sais loppua jo. c0, C3 ja C7- käsken teidän parantua viimeistään kesäkuussa. No niin, nyt se on tehty. nyt vaan aikaa tappamaan.

LoisLane kirjoitti...

Saat sit parkourata ittes ikkunasta sisään. En meinaan välttämättä pääse tästä liikkeelle, kun on taas joku 15 tuntia menny tässä enemmän tai vähemmän kivasti töitä tehdessä. Kilahtaa pää kyllä hetkenä minä hyvänsä.

SuMu vois reenata joku päivä kuviokelluntaa tossa suvannolla... mistähän tääkin tuli taas? Ei liiku ajatus enää.

LoisLane kirjoitti...

Joo. Täällä mun luonahan se terveys tunnetusti majailee. xD

allasvibat olis vahvat kyllä, mutta maanantaina on tosiaan se tentti, jonka takia olisin 1v-bileetkin skipannu. :S Tiistai, torstai, lauantai tai sunnuntai olis semmosia päiviä ens viikolla, että musta vois olla lähtijäksi. :)

Mutta jees, kauniita unia sinne!! Kai mäkin tästä kohta kippaan itteni tohon 1,5m päähän. Tää on tällänen kohdun kokonen yksiö, niin ei tarvii paljoo haahuilla. :D Öits!!

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Ei tunnu missään. Mul on niin pitkät varpaankynnet, että kiipeisin vaikka Eiffeliin humauksessa. Viimeksi kun leikkasin ne, makasin viikon! Jotain on opittu. ;) Mä just viimeksi sanoinkin ft:lle, että muutan Kaupin altaaseen, niin ei tule tärähdystä niskalle. Ft piti nerokkaana ratkaisuna. ;) Harkitsee CST:n ja vesiterapian yhdistämistä. Mieti kuin pehmeä tunne ois, kun CST annettais vedessä! ;) SuMu voi harjoittaa sitäkin! Kyllä se ft muuten nauroi mulle, kun kirosin taas kroppani ja itteni alimpaan helvettiin... Hirveeseen ääneen marmatin, kuin leikkaan pään irti yms. Kivaa. Mieti, kuinka positiivisen vahingoniloinen hän on joskus, jos mä todella paranen, koska hänkin aistii ihan varmasti, että mun uskoa tässä hieman koetellaan jo. ;) Hän viisaana naisena ei tietenkään sano ääneen, mutta varmaan ajattelee mielessään, että 'mitä mä sanoin silloin 2008'...

LoisLane kirjoitti...

Oi, CST:tä vedessä! Tässä on kyllä nyt SuMu:lla selkee markkinarako. Hähähä. Enpäs mennytkään vielä nukkumaan!

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Joo, kattellaan tota tortaita vaiks lähempänä. Menee ihan arvoisan paskan kehoni mukaan... Mä oon orja, se isäntä. ;) Hauskaa hiippailua! Mun oli viel pakko käydä syömässä äskön. Musti toi 12 prk:a rahkaa, ihana Musti! Joka päivälle vähän protskuu. On muuten vitun pahaa: Joge + rahka. Öits myös!

LoisLane kirjoitti...

Mun edellisessä kodissa oli uima-allas talon alakerrassa. Jos olisin osannu haistella tän välilevypaskan ja muun etukäteen, niin en olis mihkään muuttanut...

[_] Voitto!
[_] Ei voittoa. :(
[x] Sisältää paskaa ja osallistun arvontaan.

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Ps. Mulla menee n. 2 h siitä, kun sanon meneväni nukkuun siihen, että oikeesti aion mennä. Nytkin väsyttää ni pirusti, mut viel ois Anna-lehti lukematta. Ei tajuu, miksi elää tahallaan tämmösessä perserytmissä aina vaan... No, haudassa ehtii levätä, iskä (Isä Lavin blogissa) aina sanoo. ;)

LoisLane kirjoitti...

Oikein. Joo, kuolema kuittaa univelat. Myös Ratinansuvanto kuittaa univelat. ;)

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Ei jumalauta! Oli allas. Voi helvetti. Missä semmonen talo on? Jumankeuta. No, privat pool on kans lähellä. Mä maksan mielelläni sen 6 e /kerta, kun saan soittaa poppii ja hengata yksin siellä. Joskus ne viel asentaa kamerat sinne, kun tajuaa, et mä vaihdan vaatteet nykyään poolilla, kun ei jaksa hiippailla saunatiloihin ja takas. Ehkä SuMu voi vuokrata allasta jatkossa päivin muuhunkin vammaiskäyttöön. Niille respan naisille oon luvannutkin alkaa vetää allasjumppaa, kun oon itse kuosissa. ;)

LoisLane kirjoitti...

Voi kyllä. Oli allas. Veitsi kääntyy haavassa joka kerta vähän syvemmällä kun sen mainitsee ääneen. Allas, allas, allas. Auts, auts, auts. Masokistikin musta on tullut. (Tai sit nukun liian vähän).

Sellanen talo on Kangasalla. Toisaalta. Nyt kun miettii, niin ehkä en haluais enää asua siellä, vaikka loistava kämppä olikin isoine parvekkeineen, kylpyammeineen ja uima-altaineen (auts) siellä suuren metropolin ydinkeskustassa. Ja melkein puolta halvempi vuokra. Reilua. -___- Noooo, nyt on sentään suvanto tossa lähellä.

Joooooo, SuMu vois kyllä aktivoitua tässä asap. Ethän sä voi respatätiäkään pettää. Ei 6€/kerta oo paha. Ja sit jos tuun messiin, niin maksan vähintäänkin puolet ja mieti kuinka halvaks se silloin tulee. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Joo ja Mustikin vois tulla messiin, sinne uima-altaalle, mutta kuten aiemminkin kirjoittelin tsunami iskis sillon hotellin puolelle ja käynnit loppus lyhyeen.
Joten tuun tarvittaessa mukaan, hengenpelastajan roolissa. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Ei hyväksy taaskaan Mustin salasanaa, mikä täs nyt on?
En tykkää kirjottaa anonyymina jos kerran omistan oman salasanan.:(

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Ihan varmaan taas käyttätunnus väärin. Tarkasta se. :) Yleensä on kyllä user error, eli käyttäjän virhe... Sorry...