tiistai 25. marraskuuta 2008

Herkkä hermosto + shoppaus = impossible combination (Lady.in.Pink)

Hmmm.. kannattaakohan lady.in.pinkin ja mustin hermostoilla paljon yrittää tota shoppailua?? Tänään kokeiltiin lähteä liikenteeseen aamusta - no ylläri, että neljältä päästiin matkaan ;) Ja mikä viivytti? No, sen lisäksi että musti on terveenäkin onnettoman hidas niin meitä viivytti meidän ihanat ja rakkaat hermostot...

Lähtiessä kokeilin ottaa maahan tippuneita avaimea käteeni, jotta pääsisimme ulostautumaan. No kas, se jäi yritykseksi koska en pystynyt sormillani muodostamaan pihtiotetta(!) Siis mitä ihmettä?! Sormet oli niin kankeet, etten saanu kättä nyrkkiin, saati niitä avaimia lattialta tai kengän nauhoja kiinni. Ja makaamaan ja lepuuttamaan josko siitä tokenis..

Sohvalla ollessani kuulin kuinka Musti koitti saada nuo pirun avaimet lattialta. No, mitä kävi? Sormus jäi kiinni yhteen Mustin hiukseen, joka aiheutti valtavan repivän tunteen koko päänahkaan. Päätä repii kuin viimeistä päivää, joten lepuuttamaan myöskin. Lepuutuksen jälkeen Musti yritti uudestaan.. nyt kuului naks ja meni selkä!!! Siellä se istui kyykyssä ja sanoi, ettei pääse ylös.. Voi hyvä jumala!! Tämä kaikki aiheutti hermoston totaalisen hepaamisen ja nauroimme niin ettemme saaneet henkeä n.15min tauotta tapahtunutta.

Kun vihdoin pääsimme ulos asti, kävelimme käsikynkkää autolle, ettemme vahingossakaan kaatuisi. Autoilu alkoi hyvin kun Musti ei voinut kääntää päätä vihoittelevan niskan takia. Joten minä kerroin tuleeko autoja ja Musti totteli kuuliaisesti... turvallistako? ;)

Kauppoihin päästessä olimme jo aivan puhki tästä operaatiosta. Yritimme kuitenkin löytää niitä mitä tulimmekin etsimään, mutta turhaan. Muutaman kerran jaksoin riisua housut ja kengät ja yrittää sovittamista, mutta sitten tuli raja vastaan ja niin shoppailu vaihtui kahveihin. Koko tämän ajan Mustin silmää viilsi kuin olisi hanuriin tungettu samurai-miekka. Takaisin kotiin päästessä, alkoi lady.in.pinkin oireilut. Koko vasen puoli puutu tunnottomaksi, vasen käsi jäätyi kauttaaltaan ja lapaluualue hajosi.. Pari tuntia kaupungilla oli selvästi liikaa!

Että kannattaako shoppailu kun diagnoosina on autonomisen hermoston shokkitila?! Sanoisinpa, että EI...

1 kommentti:

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Ps. Päivitäppäs sun profiilis... :)