torstai 27. marraskuuta 2008

'Oikeutta' toimia miten huvittaa? (Tahdonvoimaa)

Luen Fedja yhä uudelleen ja uudelleen sun juttua tosta vakuutusoikeudesta. Kuinka voi olla mahdollista - KAPPAS VAAN - että tilastoja ei ole olemassa juurikin tuosta aiheesta? Ja siis muutenkin toi koko systeemi... Onneksi saadaan eduskunnassa nyt edes muutama ihminen liikkeelle, sillä tähän asiaan on todella saatava muutos.

Mussa on niin paljon yhteiskuntakriitikon vikaa, että kun tästä vähänkin tokenen, alkaa sellainen myllytys, ettei ole aikaisemmin nähty. Siis tämä maahan on ihan läpimätä. Tuskin mikään muu asiakasryhmä saa yhtä kiittämätöntä ja ala-arvoista kohtelua kuin whiplash ja/tai aivovammapotilaat. Mä poljen jo nyt jalkaa kuin raivahärkä. Tästä tulee sellainen haloo, ettei hyvä tosi.

Äh, nyt täytyy yrittää nukkua, että jaksaa huomenna mesoa eteenpäin. Hoidan sen domainin mm.

1 kommentti:

Fedja kirjoitti...

Joo, täällä toinen hiekkamyrskyn nostattaja. Niin, että kaikilla asioista päättävillä kirvelee hiekka silmissä niin kauan, että asiat muuttuvat.

On kyllä uskomatonta, ettei heillä ole mitään tilastoja ratkaisuistaan. Kuka heitä voi valvoa?

Joo, mutta ensin keskitytään parantumiseen. Mää varmaan otan jossain vaiheessa breikin tästä yhteiskuntakriittisyydestä ja keskityn itseni hoitamiseen ja elämiseen ja sitten kun olen paremmissa kuosissa...Voi hirmu sitä myllytystä.