maanantai 24. marraskuuta 2008

Tiukka päivä (Tahdonvoimaa)

Tänään olikin tiukka päivä. Klo 12.00 soitin potentiaaliselle asiakkaalle, hammaslekuripalveluun. Sovittiin kunnollinen juttuaika keskiviikolle, kun hänellä oli siinä just potilas aukomassa suutaan.

Sitten yritin tavoittaa 3 h toista potentiaalista asiakasta. Puhui puhelimessa koko ajan. Huomenna jatkuu! Tuohon väliin mahtui myös muutama muu asiakaspuhelu. Ja vielä jäi yksi soittamatta...

Olo on ollut ihan ok. Vasen puoli nyt on kunnossa ja oireilu on toispuoleista. Takaraivo/päälaki ei ole mennyt uudestaan jumiin. Eli varmaan se tuli siitä autolla töytäisystä torstaina. Korvat on pysynyt suht vaiti. Kyllähän ne yrittää lukkoilla kun on pystyssä, mutten anna. Hartiat ei ole lyönyt samanlaista totaalijumitusta kuin mitä hiustenleikkuun jälkeen viime viikolla. Olkapäät on tukossa edelleen, muttei niin kuin ennen. Ei ne ole tulehtunut samalla tavalla. Rintaranka/ristiselkä on nyt puolestaan jumissa. Samoin alaselkä.

Aamulla kipuili oikea lonkka, ja polvikin oli niin arka/turvonnut, ettei sille tohtinut astua. Eli kaikki on merkkejä siitä, että yläniska oikeelta on lysyssä. No, nyt täytyy vaan mennä rasitusrajan alapuolella. Tän päivän onnistuin lepäilemään, vaikka yritänkin sitä parhaani mukaan välttää, ettei mene makailuksi.
Nyt kun autonominen hermostokin on alkanut pysyä kurissa, niin täytyy tosiaan hiljalleen käynnistellä koneita ohjeiden mukaan. Mutta sen päätin, että kun menen ens kerralla fyssarille 8.12, otan pari lepipäivää alle, etten aina ole niin jakissa, kun menen sinne! :)

Ei kommentteja: