tiistai 25. marraskuuta 2008

Separit varmistettu (Tahdonvoimaa)

Kiitti helvetisti LIP:lle jutusta, jonka takia nauroin 15 minuuttia ja löi muuten nyt kurkun ja niskan ihan totaalisen jumiin. Voi pylly teidän kahden kanssa. ;)

Toimiiko LIP käsi nyt? Tohon auttaa joo kainalon, kyynärtaipeen ja/tai olkapään/lavan alueen ihan kevyt hermohieronta. Kun se hermopuristus voi tulla ihan mistä vaan noista, niin vaikea sanoa. Koklaa.

Mä en edes ole yrittänyt shoppausta 8 kuukauteen, vaikka pitäis. Tarttis pässin pökkimät, kun ei oikein mahdu noi colleget farkkujen alle - sillain nätisti. Tosin: MVV. Eli mitä vitun väliä, jos tila on tämä. ;)

Ps. Sain talvirenkaat mutta nyt ei ole kuntoa altaalle. Kilahtaa pikkuhiljaa koko putki, kun yläniska meni jumiin... Karseeta, vaikka vaan makaa, niin ei ole mitään tehtävissä... Jumi, jumi, jumi, tule kiva jumi. Huomenna yritän vaan makaa vielä ja jossei auta, niin sitten: KRIISIAIKA!!!

Pps. Kokeilin vanhan kansan konstia huuliherpekseeno hunaja. Joo, tiedän just kehuneeni, ettei niitä ole mulla enää, noh, paras vannomatta. ;) Hunaja vei huuliherpeksen. Ja maistuukin hyvältä. Mutta nyt kirvelee silmiä suun lisäksi. Auts.

1 kommentti:

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Selvennys: hermosto ei separoi vaan niska... Jotain positiivista...