maanantai 24. marraskuuta 2008

Mustille vastausta (Fedja)

Mustille: Tampereen seutu aiotaan käydä testaamassa.

Pitäisi löytää syy, että miksi tuolla neuraalikudoksessa on niin kova ärsytys. Kova kiristys suojaa, siis vetää niskan sellaiseen asentoon, että ärsytys vähäisempää. Ja kun kiristystä löysätään, neuraalikudos ja hermostolliset jutut ärtyvät ja sen johdosta voi mennä öisin jopa kovempaan jumiin kuin ed. päivänä. Neuraalikudosta voi joku painaa, siis niskassa joku ei ole kohdillaan tai sitten yläniskan kalvoihin kallon pohjan tienoille on tullut repeämä siinä pyörälennossa 11v sitten, jota kiristyksellä suojataan. Toivon siis tuota ensimmäistä, että siellä olisi joku vähän vinksallaan ja joku löytäisi sen ja heivaisi paikalleen.
Jos se on tuo toinen vaihtoehto, en tiedä voiko syytä edes löytää. Ja jos en mistään löydä apua, niin silloin on vaan kertakaikkiaan tyydyttävä siihen, että nyt tällä hetkellä en ainakaan apua löydä ja löydän tulevaisuudessa, jos olen löytääkseni.

Olenhan tosi paljon käynyt jo hoidoissa. Ja oppinut hoitamaan tosi paljon itseänikin. Käytännössä omalla tekniikalla löysytän kalvot, mitä Tahdonvoimalle tehdään CST: hoidossa. Mutta löysyttäminen ei auta, jos siellä on jokin, joka kanittaa koko ajan systeemin samanlaiseksi.

Toivon kyllä totta tosiaan, että joskus löytyy helpotusta. Jossakin vaiheessa, jos apua ei löydy, pitää hyväksyä asiain tila ja keskittyä kaikkeen muuhun mihin pystyy. Ihme kyllä ois, jos loppuelämän olisin tällaisessa tilassa. Sittenhän minulle olisi ihan turhaan opetettu kaikkia niitä asioita, mitä tässä sairastelun aikana olen oppinut, kun en pääsisi niitä käyttämän.

Ei kommentteja: