torstai 27. marraskuuta 2008

Tension Neck igen (Fedja)

GRRRRRRRR!!!!

Oon niin pahalla päällä ettei tosi. En ole muuten tajunnut, että tää munkin homma on kulkenut Tension Neck:na vuoteen 2003 asti, kun menin Ortoniin ja WAD (Whiplash associated disorders) tuli diagnoosiksi. Ihmettelin vaan, että mistä Tahdonvoimaa puhuu, kun puhuu Tension Neck:stä.

Onko ne lääkärit ihan täysiä hölmöläisiä. Tuleeko Tension Neck yhden yön aikana alkaen rajusti ja voimakkaan pahoinvoinnin kanssa? Miten ne ovat voineet laittaa Tension Neck:ksi sellaisen oireilun, joka ei edes täsmää TN määrittelyyn?

Ja arvatkaas mitä? OYS:n näppärä huippuneurologi on jättänyt viimeisestä epikriisitä WAD:in pois ja laittanut Tension Neck:n tilalle. Ja epikriisiin pitkät sepostukset siitä, kuinka kyseessä ei ole piiskuniskuvamma. Millä ihmeen perusteella? Vielä itse sanoi vastaanotolla hartioista, että nämähän ovat hyvässä kunnossa. Per-c-stä äijä. Tauti. Karkaisin kimppuun, jos tulisi vastaan kadulla.

Että on ammattitaitoinen neurologi. OIKEIN HUIPPUAMMATTILAINEN JA OSAAVA LÄÄKÄRI. MENKÄÄ KAIKKI WHIPLASH POTILAAT HÄNELLE HETI. Nimen voitte saada minulta.

Ei uskoisi, että tää on edelleen tällaista touhua ja vuosi on 2008. Whiplash:n oireistosta on tiedetty jo kummiskin vuosikausia.

Ei kommentteja: